TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BOBAN JE ZBOG ŽENE U KAFANI OSTAVIO 10.000 €! A onda ju je varao, pa hteo i da se razvede? Pevač nikad iskrenije O ...

Kurir - 02.12.2019

Boban Rajović nedavno se podvrgao poligrafskom ispitivanju pa otkrio kako je, da bi fascinirao svoju suprugu, u kafani ostavio 10.000 evra. Pevač je rado platio ceh, jer je i želeo da se eksponira i, kako kaže, bude glavni, jer je bio ludo zaljubljen u nju. "Da.

Boban Rajović otkrio kako je za noć potrošio 10.000 evra kako bi fascnirao svoju suprugu

Telegraf - 02.12.2019

Boban Rajović je gostujući u emisiji " Blic poligraf " odgovarao na raznorazna pitanja iz svog života. Popularni pevač je otkrio da je za jednu noć potrošio čak 10.000 evra kako bi fascinirao svoju suprugu. - Da. Tad sam bio zaljubljen u nju i nalazila se u istom klubu gde i ja.

"PREVARIO SAM ŽENU, HTEO RAZVOD, KUĆA MI JE SPALJENA" Boban Rajović na Blic poligrafu priznao da se kaje što je dva ...

Blic - 02.12.2019

Pevač Boban Rajović pristao je da proverimo da li govori istinu, pa je odgovarao na pitanja na "Blic poligrafu" , a sudeći po njegovim reakcijama - nije mu bilo lako. Kako se Rajović ovog puta snašao, te na koja pitanja je slagao, saznajte u novoj epizodi "Blic poligrafa", koja ...

Pevač nikad iskrenije O svemu

ALO - 02.12.2019

Ništa neće da krije Boban Rajović nedavno se podvrgao poligrafskom ispitivanju pa otkrio kako je, da bi fascinirao svoju suprugu, u kafani ostavio 10.000 evra. Pevač je rado platio ceh, jer je i želeo da se eksponira i, kako kaže, bude glavni, jer je bio ludo zaljubljen u nju.