TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"Ako si uzeo invalidsko mesto, uzmi i njegovu bolest": Poruka na automobilima u Šapcu podelila građane (FOTO)

Blic - 08.10.2019

Na dva automobila koja su bila parkirana na mestima za invalide u Šapcu, neko od žitelja ovog mesta ostavio je poruku koja će sigurno naterati nesavesne vozače da sledeći put razmisle o mestu parkiranja. Naime, na cedulji koja je bila zakačena za brisač pisalo je "Ako si uzeo ...

Poruka bahatom vozaču džipa u Šapcu: „Ako si uzeo invalidsko mesto, uzmi i njegovu bolest“

Srbija24 - 08.10.2019

Na dva automobila koja su u nedelju bila parkirana na mestima za invalide u Šapcu, neko je zakačio cedulje sa porukom: „Ako si uzeo invalidsko mesto, uzmi i njegovu bolest“. Međutim, onaj ko je hteo da nauči pameti bahate vozače, u jednom je pogrešio.

AKO SI MU UZEO MESTO, UZMI I NJEGOVU BOLEST: Bahati vozač džipa iz Šapca dobio je MORBIDNO PISMO (FOTO)

Espreso - 08.10.2019

Nema sumnje da je poruka imala efekta Na dva automobila koja su u nedelju bila parkirana na mestima za invalide u Šapcu , neko je zakačio cedulje sa morbidnom porukom: "Ako si uzeo invalidsko mesto, uzmi i njegovu bolest".

MORBIDNA PORUKA IZ ŠAPCA: "Ako si uzeo invalidsko mesto, uzmi i njegovu bolest" (FOTO)

Srbija Danas - 08.10.2019

Na dva automobila koja su u nedelju bila parkirana na mestima za invalide u Šapcu, neko je zakačio cedulje sa morbidnom porukom: "Ako si uzeo invalidsko mesto, uzmi i njegovu bolest". Međutim, onaj ko je hteo da nauči pameti bahate vozače, u jednom je pogrešio.