TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dodik traži ostavku Džaferovića, tvrdi da je prekršio Ustav

N1 - 17.05.2022

Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik zatražio je ostavku predsedavajućeg Predsedništva BiH Šefika Džaferovića, uz tvrdnju da je prekršio Ustav i da deluje mimo Poslovnika o radu. Džaferović odlazi na međunarodne skupove i govori svoje privatne stavove umesto da ...

BURNO U BOSNI: Dodik traži da DŽaferović podnese ostavku

Novosti - 17.05.2022

Dodik kaže da je DŽaferović prekršio Ustav, da deluje mimo Poslovnika o radu Predsedništva BiH. - DŽaferović odlazi na međunarodne skupove i govori svoje privatne stavove umesto da zastupa usaglašene stavove Predsedništva BiH - poručio je Dodik.

Milorad Dodik zatražio ostavku Šefika Džaferovića

N1 - 17.05.2022

Dodik je na sjednici tražio smjenu predsjedavajućeg Sefika Džaferovića. “Imali smo sjednicu Predsjedništva sa poznatim dvenim redom, ali osnoova stvar koju smo pokušali diskutovati ovdje i zbog čega sam tražio da Džaferović podnese ostavku.

Dodik zatražio da Džaferović podnese ostavku

Tanjug - 17.05.2022

Dodik zatražio da Džaferović podnese ostavku "Zatražio sam ostavku Džaferovića. Sve to što govori može da radi kao aktivista SDA, koja deluje antidejtonski, ali to ne sme da radi u ime Predsedništva", kazao je Dodik.

Dodik zatražio od Džaferovića da podnese ostavku

Vijesti.ba - 17.05.2022

Član Predsjedništa BiH Milorad Dodik zatražio je danas da Šefik Džaferović, predsjedavajući Predsjedništva BiH, podnese ostavku. Dodik smatra da je Džaferović prekršio Ustav i da djeluje mimo Poslovnika o radu.

Dodik: Tražim ostavku Šefika Džaferovića, on krši Ustav

Avaz - 17.05.2022

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik je na sjednici tražio smjenu predsjedavajućeg Šefika Džaferovića. - Imali smo sjednicu Predsjedništva sa poznatim dnevnim redom, ali osnovna stvar koju smo pokušali diskutovati ovdje i zbog čega sam tražio da Džaferović podnese ostavku je ...

Milorad Dodik zatražio ostavku Šefika Džaferovića: ‘Prekršio je Ustav‘

Dnevnik.ba - 17.05.2022

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik danas je na sjednici tražio smjenu predsjedatelja Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića. “Imali smo sjednicu Predsjedništva s poznatim dnevnim redom, ali osnovna stvar o kojoj smo pokušali diskutirati ovdje i zbog čega sam ...

Počela sjednica Predsjedništva BiH: Stigli Džaferović, Dodik i Komšić

Avaz - 17.05.2022

Počela je 26. redovna sjednica Predsjedništva BiH. Sjednci prisustvuju predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i članovi Predsjedništva BiH Željko Komšić i Milorad Dodik. U najavi sjednice nije precizirano o čemu će raspravljati te koje su tačke dnevnog ...

NAPETO U PREDSEDNIŠTVU BiH Dodik traži ostavku Džaferovića

ALO - 17.05.2022

Dodik kaže da je Džaferović prekršio Ustav Milorad Dodik , srpski član Predsedništa BiH zatražio je danas da Šefik Džaferović, predsedavajući Predsedništva BiH, podnese ostavku. Dodik kaže da je Džaferović prekršio Ustav, da deluje mimo Poslovnika o radu Predsedništva BiH.

Dodik zatražio DA DŽAFEROVIĆ PODNESE OSTAVKU: "Prekršio Ustav i deluje mimo Poslovnika o radu" (VIDEO)

Blic - 17.05.2022

Milorad Dodik, srpski član Predsedništa Bih zatražio je danas da Šefik Džaferović predsedavajući Predsedništva BiH podnese ostavku. Dodik kaže da je Džaferović prekršio Ustav, da deluje mimo Poslovnika o radu, prenosi Srpskainfo.

DODIK TRAŽI OSTAVKU! Veoma napeto u predsedništvu, Džahverović prekršio Ustav?!

Informer - 17.05.2022

Milorad Dodik, srpski član Predsedništa BiH zatražio je danas da Šefik Džaferović, predsedavajući Predsedništva BiH, podnese ostavku Dodik kaže da je DŽaferović prekršio Ustav, da deluje mimo Poslovnika o radu Predsedništva BiH.