TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tedesko: Odigrali smo dobar meč i pored poraza

Danas - 17.06.2024

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Domeniko Tedesko izjavio je večeras da je i pored poraza od Slovačke njegov tim odigrao dobar meč, i dodao da mu je jedino žao propuštenih prilika. „Nema mnogo stvari koje bi mogao da zamerim svom timu.

Tedesko besan: "Ne želim da upirem prstom ni u koga"

B92 - 17.06.2024

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Domeniko Tedesko izjavio je da je i pored poraza od Slovačke njegov tim odigrao dobar meč, i dodao da mu je jedino žao propuštenih prilika. "Nema mnogo stvari koje bi mogao da zamerim svom timu.

PROMAŠAJI SKUPO KOŠTALI CRVENE ĐAVOLE! Tedesko: Odigrali smo dobar meč i pored poraza

Kurir - 17.06.2024

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Domeniko Tedesko izjavio je večeras da je i pored poraza od Slovačke njegov tim odigrao dobar meč, i dodao da mu je jedino žao propuštenih prilika. "N ema mnogo stvari koje bi mogao da zamerim svom timu.

Tedesko nakon poraza od Slovačke: Razgovaraćemo interno, ne preko...

Vijesti.me - 18.06.2024

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije, Domeniko Tedesko izjavio je da je i pored poraza od Slovačke njegov tim odigrao dobar meč, i dodao da mu je jedino žao propuštenih prilika. Belgija je juče u Frankfurtu poražena od Slovačke sa 1:0, u meču prvog kola Grupe E Evropskog ...