TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Iranski tanker potonuo, nema nade za mornare

RTS - 14.01.2018

Kineska državna televizija objavila je da je oštećeni iranski tanker "Sanči", koji je doplutao u vode ekskluzivne ekonomske zone Japana, "najednom planuo" i potonuo, a iranske vlasti saopštile su da "nema nade" da su mornari ...

Oštećeni iranski tanker najednom planuo i potonuo

Politika - 14.01.2018

PEKING - Oštećeni iranski tanker „Sanči” koji je doplutao u vode ekskluzivne ekonomske zone Japana danas je „najednom planuo” i potonuo, javila je kineska državna televizija. Navodi se da je taj zapaljeni tanker voda nosila duže od nedelju dana nakon što se 6.

Kineska televizija: Zapaljeni iranski tanker potonuo

Al Jazeera - 14.01.2018

Potonuo iranski tanker koji je danima gorio u Istočnom kineskom moru i potom otplutao u japanski ekonomski pojas. Search and rescue operation under way as 32 went missing after two vessels collided off the east coast of China; A Panama registered oil tanker is on fire ...

Potonuo iranski naftni tanker

Novi Magazin - 14.01.2018

Iranski naftni tanker koji se pre nedelju dana zapalio posle sudara s kineskim plovilom kod obale Šangaja danas je potonuo, a zvaničnici navode da nema nade da su nestali članovi posade preživeli, javili su danas kineski mediji.

Oštećeni iranski tanker najednom planuo i potonuo, dvoje mrtvih, 30 nestalih

Novosti - 14.01.2018

Oštećeni iranski tanker "Sanči" koji je doplutao u vode ekskluzivne ekonomske zone Japana danas je "najednom planuo" i potonuo Oštećeni iranski tanker "Sanči" koji je doplutao u vode ekskluzivne ekonomske zone Japana danas je "najednom planuo" i potonuo, javila je kineska ...

Potonuo iranski naftni tanker

N1 - 14.01.2018

Iranski naftni tanker koji se pre nedelju dana zapalio, posle sudara s kineskim plovilom kod obale Šangaja, potonuo je, a zvaničnici navode da nema nade da su nestali članovi posade preživeli, javili su kineski mediji.

SEDAM DANA NA ZAPALJENOM BRODU Spasioci pronašli dva tela na iranskom naftnom tankeru

Blic - 13.01.2018

Kineske spasilačke ekipe pronašle su dva tela na iranskom naftnom tankeru "Sanči" koji još gori, sedam dana nakon što se zapalio nakon sudara sa tegljačem u Istočnokineskom moru, javili su danas kineski državni mediji.

NEMA NADE ZA PREŽIVELE Zapaljeni iranski tanker potonuo u more kod Japana

Blic - 14.01.2018

Kineska državna televizija objavila je da je oštećeni iranski tanker "Sanči", koji je doplutao u vode ekskluzivne ekonomske zone Japana, danas "najednom planuo" i potonuo, a iranske vlasti saopštile su da "nema nade" da su mornari preživeli.

Potonuo iranski tanker, "nema nade za nestale"

B92 - 14.01.2018

Teheran -- Iranski naftni tanker koji se pre nedelju dana zapalio posle sudara s kineskim plovilom kod obale Šangaja danas je potonuo. Zvaničnici navode da nema nade da su nestali članovi posade preživeli, javili su kineski mediji.

Iran: Tanker potonuo kod obala Kine, nema nade za mornare

Pink - 14.01.2018

Kineska državna televizija objavila je da je oštećeni iranski tanker 'Sanči', koji je doplutao u vode ekskluzivne ekonomske zone Japana, danas potonuo, a iranske vlasti saopštile su da nema nade da su mornari preživeli.

(VIDEO) KRAJ DRAME: Oštećeni kineski tanker iznenada buknuo i nestao za nekoliko minuta

Kurir - 14.01.2018

Rojters navodi da je taj zapaljeni tanker voda nosila duže od nedelju dana nakon što se 6. januara sudario sa teretnim brodom u Istočnom kineskom moru. Sinhua je juče javila da su kineski spasioci izvukli dva tela iz tankera, nakon što je prethodno pronađeno telo jednog mornara ...