TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

UZNEMIRUJUĆI VIDEO SNIMAK! LOPOV RAZNEO SEBE UMESTO BANKOMAT! U udaru eksploziva VRATA OD BANKE LETELA 10 METARA!

Informer - 09.10.2019

Nesretni lopov (37) iz Rusije razneo se u utorak kada je pokušao da opljačka bankomat u gradu Čeropovec On je poginuo na licu mesta dok je stavljao improvizovani ekpsloziv, a sigurnosna kamera je snimila iznenadnu detonaciju .

NOĆNA EKSPLOZIJA UZNEMIRILA GRAĐANE UMAGA: Lopovi minirali bankomat ali razneli i dobar deo zgrade!

Kurir - 09.10.2019

Eksplozija se dogodila u 2.30 sati i u njoj je oštećen deo objekta u kojem se nalazio bankomat, prenosi Hina. Bankomat se nalazio na sporednom ulazu u krug stadiona gde se održava ATP turnir, na kućici za informacije i kiosku za suvenire.

Umag: Eksplozijom razneli bankomat i ukrali novac

Tanjug - 09.10.2019

Umag: Eksplozijom razneli bankomat i ukrali novac U noći između utorka i srede nepoznati počinioci izazvali su eksplouziju bankomata u Umagu i ukrali nepoznatu količinu novca, saopštila je danas Istarska policija.

PERA KOJOT BI IM ZAVIDEO: Lopovi minirali bankomat pa razneli dobar deo zgrade!

Srbija Danas - 09.10.2019

U noći između utorka i srede nepoznati počinioci izazvali su eksplouziju bankomata u Umagu i ukrali nepoznatu količinu novca, saopštila je danas Istarska policija. Eksplozija se dogodila u 2.30 sati i u njoj je oštećen deo objekta u kojem se nalazio bankomat, prenosi Hina.

Nasred sela u Srbiji JEDAN BANKOMAT, a njih 6.000, ali nema ni PARA NI BANKE: Meštanima Lešnice problem rešila ...

Srbija Danas - 09.10.2019

Meštani sela Lešnica nadomak Loznice suočili su se sa problemom u svom malom mestu, koji im dodatno otežava život i obavljanje svakodnevnih potreba. Naime, u ovom mestu koje broji oko 6.000 stanovnika postoji jedan bankomat, koji često ne radi i nijedna filijala banke.

Poslednji trenuci lopova koji je razneo sebe umesto bankomat (FOTO/VIDEO)

Novosti - 09.10.2019

Udar je bio toliko jak da su teška metalna na ulazu u prostoriju sa strane sa bankomatom odletela oko 10 metara NESPRETNI lopov (37) iz Rusije razneo se u utorak kada je pokušao da opljačka bankomat u gradu Čeropovec.

Pokušao da opljačka bankomat - razneo sebe VIDEO

B92 - 09.10.2019

Nespretni lopov (37) iz Rusije razneo se u utorak kada je pokušao da opljačka bankomat u gradu Čeropovec. Udar je bio toliko jak da su teška metalna na ulazu u prostoriju sa strane sa bankomatom odletela oko 10 metara, prenose Novosti.

LOPOV POKUŠAO DA OPLJAČKA BANKOMAT U RUSIJI, PA SLUČAJNO RAZNEO SEBE: Dok je postavljao eksploziv, sve je odletelo u ...

Kurir - 10.10.2019

Udar je bio toliko jak da su teška metalna vrata na ulazu u prostoriju sa bankomatom odletela oko 10 metara, prenose Novosti. On je poginuo na mestu dok je stavljao improvizovani eksploziv, a sigurnosna kamera je snimila iznenadnu detonaciju.

Lopov hteo da orobi bankomat, a onda je slučajno RAZNEO SEBE: Sve odletelo u vazduh (VIDEO)

Srbija Danas - 10.10.2019

Nespretni lopov (37) iz Rusije razneo se u utorak kada je pokušao da opljačka bankomat u gradu Čeropovec. Udar je bio toliko jak da su teška metalna vrata na ulazu u prostoriju sa bankomatom odletela oko 10 metara.