TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VIDEO SLIKU I POMISLIO: "S...NJE, TO SAM JA" Našao je sebe na sajtu nestale dece i saznao ŠOKANTNU ISTINU staru 30 ...

Blic - 12.01.2019

Stiv Karter se oduvek pitao šta je istina o njegovoj prošlosti i šokirao se kada je ugledao svoju sliku na sajtu sa nestalom decom. Prodavac iz Filadelfije je znao da je bio usvojen iz sirotišta u Honoluluu na Havajima kada je imao četiri godine, ali nije znao zašto, navodi ...

Našao je sebe na sajtu nestale dece i saznao STRAŠNU ISTINU staru 30 godina (VIDEO)

Srbija Danas - 12.01.2019

Prodavac iz Filadelfije je znao da je bio usvojen iz sirotišta u Honoluluu na Havajima kada je imao četiri godine, ali nije znao zašto, navodi "Miror". Želja da sazna istinu o svom identitetu povećala se kako je stario, pa je 2011. godine počeo potragu.

VIDEO JE SVOJU SLIKU NA SAJTU ZA NESTALU DECU: Počeo je potragu i saznao šokantnu istinu posle 30 godina! (VIDEO)

Espreso - 12.01.2019

Nakon što mu je policija potvrdila identitet, Stiv je kontaktirao Dženifer Monhajmer - kćer njegove majke i njegovu stariju polusestru Stiv Karter se oduvek pitao šta je istina o njegovoj prošlosti i šokirao se kada je ugledao svoju sliku na sajtu sa nestalom decom.

JEZIVO! VIDEO JE SVOJU SLIKU NA SAJTU ZA NESTALU DECU: Sra.e, to sam ja! Počeo je potragu i saznao ŠOKANTNU ISTINU ...

Kurir - 12.01.2019

Želja da sazna istinu o svom identitetu povećala se kako je stario, pa je 2011. godine počeo potragu. Njega je privukla priča o Karlini Vajt koja je bila kidnapovana kada je bila beba i koja je tek godinama kasnije našla prave roditelje.

VIDEO JE SVOJU SLIKU NA SAJTU ZA NESTALU DECU: Počeo je potragu i saznao šokantnu istinu posle 30 godina! (VIDEO)

Novosti - 13.01.2019

Stiv Karter se oduvek pitao šta je istina o njegovoj prošlosti i šokirao se kada je ugledao svoju sliku na sajtu sa nestalom decom Stiv Karter se oduvek pitao šta je istina o njegovoj prošlosti i šokirao se kada je ugledao svoju sliku na sajtu sa nestalom decom.