TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rusi na meti narko organizacija?

RTV - 15.04.2019

Transnacionalne narko organizacije sve češće su počeli da regrutuju Ruse putem društvenih medija i instant glasnogovornika, uz upotrebu najsofisticiranije šeme uticaja, saopštilo je danas rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

Rusi na meti narko organizacija?

Tanjug - 15.04.2019

Rusi na meti narko organizacija? Transnacionalne narko organizacije sve češće su počeli da regrutuju Ruse putem društvenih medija i instant glasnogovornika, uz upotrebu najsofisticiranije šeme uticaja, saopštilo je danas rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

NOVA POŠAST PRETI RUSIJI! NARKO-DILERI regrutuju Ruse da kao mule prenose drogu! (VIDEO)

Kurir - 15.04.2019

"Transnacionalne narko organizacije sve više pokušavaju da regrutuju građane Rusije i koriste ih kao mule za prenos droge. Koriste se najsloženije šeme uticaja, poput ucenjivanja i zastrašivanja", navodi se u saopštenju Ministarstva, prenosi Tass.

Rusi na meti narko-organizacija

B92 - 15.04.2019

Moskva -- Transnacionalne narko organizacije sve češće regrutuju Ruse putem društvenih medija i instant glasnogovornika, saopštilo rusko Ministarstvo spoljnih poslova. "Transnacionalne narko organizacije sve više pokušavaju da regrutuju građane Rusije i koriste ih kao mule za ...

Narko-dileri sve više regrutuju Ruse kao mule da prenose drogu

24sata - 15.04.2019

Transnacionalne narko organizacije sve češće su počeli da regrutuju Ruse putem društvenih medija i instant glasnogovornika, uz upotrebu najsofisticiranije šeme uticaja. „Transnacionalne narko organizacije sve više pokušavaju da regrutuju građane Rusije i koriste ih kao mule za ...