TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

JEDNA OSOBA POGINULA, DVE POVREĐENE Teška nesreća kod Surdulice: Kamionet sleteo sa puta i prevrnuo se

Blic - 24.09.2023

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene danas u teškom udesu u Toplom Dolu kod Surdulice. Kako saznajemo, nesreća se dogodila oko 10.20 sati kada je teretno vozilo sletelo sa puta. Od zadobijenih povreda vozač je poginuo na licu mesta, dok su dve osobe povređene i zbrinute u ...

JEDNA OSOBA POGINULA, DVE POVREĐENE: Kamionet sleteo sa puta i prevrnuo se kod Surdulice

Novosti - 24.09.2023

Od zadobijenih povreda vozač je poginuo na licu mesta, dok su dve osobe povređene i zbrinute u Zdravstvenom centru u Surdulici. ( Blic ...

Vozač poginuo na licu mesta, ima i povređenih: Teška nesreća kod Surdulice, vozilo sletelo sa puta

Telegraf - 24.09.2023

Danas je u Toplom Dolu kod Surdulice došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula , a dvoje povređeno. Kako saznajemo, nesreća se dogodila oko 10.20 sati kada je kamionet marke "tam" sleteo sa puta i prevrnuo se. Od zadobijenih povreda vozač K.G.

Teška nesreća kod Surdulice: Vozač kamioneta sleteo s puta i poginuo na licu mesta, njegovi saputnici prevezeni u ...

Nova - 24.09.2023

Danas je u Toplom Dolu kod Surdulice došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula, a dvoje povređeno. Nesreća se dogodila oko 10.20 sati kada je kamionet marke „tam“ sleteo sa puta i prevrnuo se. Od zadobijenih povreda vozač K.G.

TEŠKA NESREĆA KOD SURDULICE: Tamićem sleteli sa puta, vozač poginuo na mestu, dvoje povređenih

Kurir - 24.09.2023

U Toplom Dolu kod Surdulice došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula, a dvoje je povređeno. Kako se saznaje, nesreća se dogodila oko 10.20 sati kada je kamionet marke "tam" sleteo sa puta i prevrnuo se. Od zadobijenih povreda vozač K.G.

STRAVIČNA NESREĆA KOD SURDULICE: Vozilo sletelo sa puta, ima mrtvih i povređenih

Srbija Danas - 24.09.2023

Danas je u Toplom Dolu kod Surdulice došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula, a dvoje povređeno . Kako mediji saznaju, nesreća se dogodila oko 10.20 sati kada je kamionet marke "tam" sleteo sa puta i prevrnuo se .

TEŽAK UDES KOD SURDULICE Kamion sleteo s puta i prevrnuo se, vozač poginuo na mestu

ALO - 24.09.2023

Kako se saznaje, nesreća se dogodila oko 10.20 sati kada je kamionet marke "tam" sleteo sa puta i prevrnuo se. Od zadobijenih povreda vozač K.G. poginuo je na licu mesta, dok se putnici J.LJ. i M.D. sa povredama prevoze u bolnicu.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD SURDULICE! Jedna osoba poginula - dvoje povređeno!

Mondo - 24.09.2023

Teška nesreća dogodila se kod Surdulice. Kako se saznaje, nesreća se dogodila oko 10.20 sati kada je kamionet marke "tam" sleteo sa puta i prevrnuo se. Od zadobijenih povreda vozač K.G. poginuo je na licu mesta, dok se putnici J.LJ. i M.D. sa povredama prevoze u bolnicu.

Kamionet sleteo sa puta i prevrnuo se kod Surdulice: Nastradala jedna osoba

B92 - 24.09.2023

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene danas u teškom udesu u Toplom Dolu kod Surdulice. Nesreća se dogodila oko 10.20 sati kada je teretno vozilo sletelo sa puta. Od zadobijenih povreda vozač je poginuo na licu mesta, dok su dve osobe povređene i zbrinute u Zdravstvenom ...