TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NINA I LEČIĆ NIKAD BLIŽI POSLE SKANDALA: Čuju se svaki dan i ponašaju se kao da su u braku, ona ne skida osmeh s lica!

Mondo - 30.07.2021

Bivši supružnici bili su u dobrim odnosima, a sada su navodno u još boljim. Poznato je da su lepa voditeljka i glumac od razvoda u dobrim odnosima i da se zajedno brinu o sinu, a Nina je sada uslikana kako ćaska s bivšim mužem i izvori tvrde da su posle skandala postali još ...

NINU I LEKU ZBLIŽIO SKANDAL - VODITELJKA NE SKIDA OSMEH SA LICA! Svakodnevno se ČUJU - ponašaju se kao da su u BRAKU!

Informer - 30.07.2021

Nina Radulović uživa u Crnoj Gori, odakle svaki čas zove svog bivšeg muža Branislava Lečića! Voditeljka ga izveštava o njihovom sinu Lavu, koji je sa njom na odmoru. KIJA I NADICA SU ZA TEBE INSTITUCIJA - HAOS U PROGRAMU UŽIVO! Uključila se u EMISIJU, pa ŽESTOKO oplela po ...

NINU I LEKU ZBLIŽIO SKANDAL: Bivši u SJAJNIM odnosima, čuju se svaki dan i ponašaju kao da su u BRAKU!

Kurir - 30.07.2021

Nina Radulović uživa u Crnoj Gori, odakle svaki čas zove svog bivšeg muža Branislava Lečića ! Kako tvrde dobro upućeni izvori, Radulovićeva ne skida osmeh sa lica kada priča sa Lekom. Nina je uslikana kako ćaskala sa bivšim mužem i izgledali su veoma bliski.

NINU I LEČIĆA ZBLIŽIO SKANDAL Bivši par se čuje po nekoliko puta na dan: "Redovno ga zove, govori šta je sin jeo"

Blic - 30.07.2021

Nina Radulović trenutno boravi u Crnoj Gori, odakle, kako pišu mediji, svaki čas zove svog bivšeg muža Branislava Lečića. Nina je uslikana dok je telefonom ćaskala sa bivšim mužem, a tom prilikom nije skidala osmeh, piše "Informer". - Nina i Leka su u sjajnim odnosima.

"PONAŠAJU SE KAO DA SU U BRAKU!" Lečića i Ninu zbližio SKANDAL - bivši partneri u nikad BOLJIM odnosima!

Srbija Danas - 30.07.2021

Voditeljka Nina Radulović trenutno boravi u Crnoj Gori, odakle, kako pišu mediji, svaki čas zove svog bivšeg muža Branislava Lečića. Kako tvrde dobro upućeni izvori, Radulovićeva ne skida osmeh sa lica kada priča sa Lekom, piše Informer . - Nina i Leka su u sjajnim odnosima.

NINA I LEKA BLIŽI NEGO IKAD: Ponašaju se kao da su u braku: VODITELJKA NE SKIDA OSMEH SA LICA KAD PRIČA SA BIVŠIM ...

Republika - 30.07.2021

Voditeljka Nina Radulović trenutno boravi u Crnoj Gori, odakle, kako pišu mediji, svaki čas zove svog bivšeg muža Branislava Lečića. Kako tvrde dobro upućeni izvori, Radulovićeva ne skida osmeh sa lica kada priča sa Lekom, piše Informer. - Nina i Leka su u sjajnim odnosima.