TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BIKOVIĆEVA DEVOJKA U PROVIDNOJ MAJICI! Lepa Ivana zapalila mreže fotkom ODOZDO - komentari samo pljušte (FOTO)

Mondo - 23.06.2022

Devojka Miloša Bikovića novom fotkom napravila je pometnju na mrežama, a svi su najviše gledali u jedan deo fotografije. Ivana Malić je podelila sa svima fotografiju odozdo na kojoj je vidimo u providnoj majici s dubokim dekoletom.

Bikovićeva devojka u providnoj bluzi: Lepa Ivana pokazala čime je osvojila glumca

Telegraf - 23.06.2022

Izabranica Miloša Bikovića , advokatica Ivana Malić , podelila je fotografiju na kojoj pozira u providnom odevnom komadu. Ivana je blistala u providnoj bluzi, u kojoj je izgledala veoma provokativno sa ukusom, a mnogi su komentarisali koliko je lepa.

(FOTO) BIKOVIĆEVA DEVOJKA U PROVIDNOM, A SLIKA SE ODOZDO Zbog lepe Ivane gore mreže, svi gledaju u jedan deo ...

Blic - 23.06.2022

Izabranica Miloša Bikovića, Ivana Malić, blista u belom, a komentari na Instagramu "pljušte"! Ivana Malić je podelila sa svima fotografiju na kojoj je vidimo u providnom odevnom komadu, dok se slikala odozdo. Mnogi su komentarisali koliko je lepa, a pogotovo im se dopao njen ...

Partnerka Miloša Bikovića KONAČNO U BELOM: Ivana Malić ZABLISTALA, Svi gledaju i ne veruju KAKVA LEPOTICA! (FOTO)

Republika - 22.06.2022

Izabranica Miloša Bikovića , Ivana Malić, blista u belom, a komentari na Instagramu samo pljušte kakva je lepotica. Ovog leta ova prelepa Ivana Malić, za koju se domaća javnost nada, da će je uskoro videti u venčanici, pored svog izabranika Miloša Bikovića , blista u belom.

BIKOVIĆEVA DEVOJKA ZABLISTALA U BELOM! Internet gori zbog njene nove slike: Komentari ne prestaju da pljušte! (FOTO)

Kurir - 23.06.2022

Izabranica Miloša Bikovića , Ivana Malić , blista u belom, a komentari na Instagramu "pljušte"! Ivana Malić je podelila sa svima fotografiju na kojoj je vidimo u providnom odevnom komadu, dok se slikala odozdo.