TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Opljačkali im automobil pun stvari za bolesnu majku: 'Sve su uzeli, ostavili su samo wc papir'

24sata.hr - 16.10.2021

Pljačka se dogodila na vanjskom parkingu ispred splitskog trgovačkog centra. Ukradene su potrepštine u vrijednosti od 5.000 kuna. Slučaj je prijavljen policiji U Splitu je u subotu iza 20 sati došlo do krađe na vanjskom parkingu ispred poznatog trgovačkog centra Mall of Split.

Pljačka u Splitu: "Kupili smo hranu i lijekove za nepokretnu majku. Sve su odnijeli"

Index.hr - 16.10.2021

VEČERAS nešto prije 20 sati dogodila se krađa ispred trgovačkog centra Mall of Split. Nepoznati počinitelj, ili više njih, opljačkao je parkirani Golf. Iz njega su odnijeli gotovo sve što su našli, javlja Dalmacija Danas . Sve se dogodilo na vanjskom pješčanom parkingu centra.

Sramotna pljačka u Splitu: "Kupili smo potrepštine i lijekove za bolesnu majku, koja je nepokretna. Ostavili su nam ...

Dnevnik.hr - 16.10.2021

Drska i sramotna pljačka dogodila se u subotu navečer na parkiralištu trgovačkog centra u Splitu. Ljudi koji su opljačkani rekli su da su kupovali potrebne stvari za bolesnu i nepokretnu ženu. Slučaj je prijavljen policiji.

Opljačkan auto pun potrepština u Splitu: 'To je bilo namijenjeno za bolesnu i nepokretnu ženu'

Vecernji.hr - 16.10.2021

Mole se prolaznici koji imaju informacije da se jave. Slučaj je prijavljen policiji. Večeras, nešto prije 20 sati, dogodila se krađa ispred trgovačkog centra Mall of Split. Nepoznati počinitelj ili više njih opljačkali su parkirani Golf.