TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dvadeset pet godina ugovora o zabrani nuklearnih pokusa: Svijet je bolje mjesto

N1 - 25.09.2021

Ugovor o sveobuhvatnoj zabrani nuklearnih pokusa (CTBT), usvojen prije 25 godina, učinio je svijet sigurnijim za život unatoč tome što nije ratificiran, smatraju stručnjaci. Amerikanci su prvi u svijetu izveli nuklearni pokus, u pustinji američke savezne države Novi Meksiko 16.

25 godina ugovora o zabrani nuklearnih pokusa: “Svijet je bolje mjesto”

Index.hr - 25.09.2021

UGOVOR o sveobuhvatnoj zabrani nuklearnih pokusa (CTBT), usvojen prije 25 godina, učinio je svijet sigurnijim za život unatoč tome što nije ratificiran, smatraju stručnjaci. Amerikanci su prvi u svijetu izveli nuklearni pokus, u pustinji američke savezne države Novi Meksiko 16.

Ugovor koji je zaustavio širenje nuklearnog oružja pretvorivši testiranja u tabu: "Svijet je od tada bolje mjesto"

Dnevnik.hr - 25.09.2021

Ugovor o sveobuhvatnoj zabrani nuklearnih pokusa (CTBT), usvojen prije 25 godina, učinio je svijet sigurnijim za život unatoč tome što nije ratificiran, smatraju stručnjaci. Galerija + 5 Amerikanci su prvi u svijetu izveli nuklearni pokus, u pustinji američke savezne države Novi ...

Gdje je svijet 25 godina nakon UN-ove zabrane nuklearnih testova

Al Jazeera - 25.09.2021

Ugovor o sveobuhvatnoj zabrani nuklearnih testova (CTBT), usvojen prije 25 godina, učinio je svijet sigurnijim za život uprkos tome što nije ratificiran, smatraju stručnjaci. Amerikanci su prvi u svijetu izveli nuklearni test, u pustinji američke savezne države Novi Meksiko 16.