TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Marko Bulat o teškim trenucima! O bolesti i smrti brata! (VIDEO)

Svet Plus - 14.10.2019

Kad god sam bio u mogućnosti, bavio sam se savetima iz alternativne medicine, od petroleja do sode bikarbone, kozlaca, ulja od kanabisa... Marko Bulat progovorio o teškim trenucima! O bolesti i smrti brata! Gledao sam bratove muke i stradanja, a nisam mogao da pomognem.

MARKO BULAT ZA KURIR O GUBITKU BRATA: Igor je prošao teške muke! Bilo mi je užasno da gledam njegovo STRADANJE!

Kurir - 14.10.2019

Marko Bulat je skoro tri decenije na estradnoj sceni, a za to vreme se u medijima, iako čuva privatni život od javnosti, mnogo toga pisalo. Pre dva meseca ostao je bez rođenog brata, novinara i urednika na RTS Igora Bulata.

"Gledaš kako GA gubiš, A ne možeš DA pomogneš"

ALO - 14.10.2019

Nije izdržao. Marko Bulat je skoro tri decenije na estradnoj sceni, a za to vreme se u medijima, iako čuva privatni život od javnosti, mnogo toga pisalo. IMA 57 GODINA! Pravo lice Lidije Vukićević! Na Instagramu je prava bomba, a evo kako izgleda u stvarnosti! (FOTO) Pre dva ...

"Gledaš, a ne možeš da pomogneš." Pevač Marko Bulat OTVORENO o NAJTEŽIM MOMENTIMA, nakon SMRTI brata!

Srbija Danas - 14.10.2019

Pre dva meseca pevač Marko Bulat je ostao bez rođenog brata, novinara i urednika na RTS Igora Bulata. To je za pevača bio veliki emotivni udarac, a u intervjuu otkriva kroz koje je sve teške trenutke prošao u poslednjih godinu dana.

BOL ZBOG GUBITKA BRATA NE JENJAVA! Marko Bulat jedva smogao snage da progovori o tuzi koju oseća, pa priznao da će ...

Pink - 14.10.2019

Nije mu lako, ali život mora da ide dalje! Marko Bulat je skoro tri decenije na estradnoj sceni, a za to vreme se u medijima, iako čuva privatni život od javnosti, mnogo toga pisalo. Pre dva meseca ostao je bez rođenog brata, novinara Igora Bulata .

Gledao sam bratove muke i stradanja, a nisam mogao da pomognem: Marko Bulat o teškim trenucima posle Igorove smrti

Novosti - 14.10.2019

Kad god sam bio u mogućnosti, bavio sam se savetima iz alternativne medicine, od petroleja do sode bikarbone, kozlaca, ulja od kanabisa I GOR Bulat, novinar i urednik Javnog servisa preminuo je 29. jula 2019. godine, nakon što je u decembru 2018. saznao da je teško bolestan.