TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

LANČANI SUDAR KOD NOVOG SADA! Više osoba povređeno! Vozači, OPREZ!

Informer - 10.12.2019

U lančanom sudaru koji se večeras dogodio na izlazu iz Novog Sada prema Zrenjaninu, više osoba je povređeno, ali, na sreću, nije bilo poginulih ili onih sa povredama opasnim po život. Kako saznajemo, u sudaru je učestvovalo šest vozila, koja su zbog vožnje neprilagođene uslovima ...

Lančani sudar na izlazu iz Novog Sada: Povređeno više osoba

Novosti - 11.12.2019

U sudaru je učestvovalo šest vozila U lančanom sudaru na izlazu iz Novog Sada na putu za Zrenjanin, u utorak veče oko 18 sati više osoba je lakše povređeno, prenosi 021.rs. U sudaru je učestvovalo šest vozila, a svi putnici zadobili su lakše povrede.

Lančani sudar kod Novog Sada! Više ljudi povređeno

Mondo - 11.12.2019

Na izlazu iz Novog Sada prema Zrenjaninu sinoć je povređeno više osoba. Tagovi ...

Lančani sudar kod Novog Sada!

ALO - 10.12.2019

U sudaru je učestvovalo šest vozila. U lančanom sudaru koji se večeras dogodio na izlazu iz Novog Sada prema Zrenjaninu, više osoba je povređeno, ali, na sreću, nije bilo poginulih ili onih sa povredama opasnim po život.

ŠEST AUTOMOBILA ZAKUCALA SE JEDAN U DRUGI: Lančani sudar kod Novog Sada!

Espreso - 10.12.2019

Kako saznajemo, u sudaru je učestvovalo šest vozila U lančanom sudaru koji se večeras dogodio na izlazu iz Novog Sada prema Zrenjaninu, više osoba je povređeno, ali, na sreću, nije bilo poginulih ili onih sa povredama opasnim po život.

LANČANI SUDAR KOD NOVOG SADA: 6 automobila se zakucalo jedan u drugi, POVREĐENO VIŠE OSOBA!

Kurir - 10.12.2019

Kako saznajemo, u sudaru je učestvovalo šest vozila, koja su zbog vožnje neprilagođene uslovima puta, naletala jedno na drugo. - Saobraćaj je bio usporen oko sat vremena, dok je trajao policijski uviđaj i uklanjanje havarisanih vozila.

LANČANI SUDAR KOD NOVOG SADA: 6 automobila se zakucalo jedan u drugi, POVREĐENO VIŠE OSOBA!

Srbija Danas - 11.12.2019

U sudaru je učestvovalo šest vozila, koja su zbog vožnje neprilagođene uslovima puta, naletala jedno na drugo. - Saobraćaj je bio usporen oko sat vremena, dok je trajao policijski uviđaj i uklanjanje havarisanih vozila.