TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Da li je astrologija mogla predvideti koronavirus i šta nas sve čeka u APRILU

BizLife - 26.03.2020

Spajanje Saturna i Plutona u Jarcu 12. januara jasno je ukazivalo na opasnost od ozbiljnih poremećaja javnog života. Međutim, čak ni astrologija nije mogla da predvidi da će u pitanju biti pandemija, piše sajt astro.com. Ali pred nama je novi mesec.

Dnevni horoskop za 26. mart 2020. Vodolije, preuzmite na vreme stvari u svoje ruke

Srbija24 - 26.03.2020

Ovan Ljubav: U susretu sa voljenom osobom nema potrebe za mistifikacijom, na takav način svako postaje žrtva sopstvenih zabluda. Posao: Prepustite saradnicima da dokazuju svoje sposobnosti u situacijama koje Vas zamaraju. Važno je da se dobro organizujete.

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MART: Ribe, prijale bi vam vežbe disanja ili joga

Telegraf - 26.03.2020

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće. www.astrousluge.com POSAO: Nemate dovoljno poverenja u osobu sa kojom blisko sarađujte. Pred vama su nove mogućnosti za promenu posla. LJUBAV: Posvećeni ste svom partneru i nema naznaka za to da ćete sa njim ...

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 26. MART: OVAN će razraditi posao preko interneta, BLIZANCI će se suočiti s nadređenima!

Informer - 26.03.2020

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda... OVAN LJUBAV: Danas će vas privlačiti popularne osobe, ali nećete imati prilike za kontakt sa nekim takvim. POSAO: Uspešan rad preko interneta.

Dnevni horoskop za 25. mart 2020. Vodolije, nije vam dozvoljeno sve što priželjkujete

Srbija24 - 25.03.2020

Ovan Ljubav: Lako i sa osmehom na licu, možete da ispunite nečija očekivanja ili želje. Pokažite dobroćudnost pred bliskom osobom. Posao: Potrebno je da se distancirate od nekih sumnjivih situacija i da ostanite dosledni u svojim namerama.

HOROSKOP ZA SREDU 25. MART: BLIZANCI imate prevelika očekivanja u ljubavi, LAVOVI treba da izbegavaju hladne napitke!

Informer - 25.03.2020

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda... OVAN LJUBAV: Nezadovoljni ste situacijom, ali nećete ništa preduzeti da je promenite. POSAO: Moguće je da dobijete novac, ali ćete ga i potrošiti.