TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Adriana Vilagoš druga u izboru za najboljeg mladog sportistu Evrope

B92 - 25.11.2021

Srpska atletičarka Adriana Vilagoš je drugi najbolji mladi sportista Evrope. Adriana je osvojila sjajno drugo mesto u konkurenciji pet finalista odabranih od strane Evropskih olimpijskih komiteta, a izbor je održan večeras u slovačkom gradu Samorinu.

Ponos Srbije: Adriana Vilagoš osvojila drugo mesto u izboru za najboljeg mladog sportistu Evrope

Telegraf - 25.11.2021

Svetska juniorska šampionka u bacanju koplja, Adriana Vilagoš na večerašnjoj gala ceremoniji u slovačkom gradu Samorinu, zauzela je sjajno drugo mesto u takmičenju za najboljeg mladog sportistu Evrope u izboru Evropskih olimpijskih komiteta.

Atletičarka Adriana Vilagoš drugi najbolji mladi sportista Evrope

Danas - 25.11.2021

Svetska juniorska šampionka u bacanju koplja Adriana Vilagoš je na ceremoniji koja se večeras održala u slovačkom gradu Samorinu zauzela drugo mesto u takmičenju za najboljeg mladog sportistu Evrope u izboru Evropskih olimpijskih komiteta, saopštio je Olimpijski komitet Srbije.

Bravo, Adriana: Vilagoš druga u izboru za najboljeg mladog sportistu Evrope

N1 - 26.11.2021

Svetska juniorska šampionka u bacanju koplja Adriana Vilagoš zauzela je sjajno drugo mesto u takmičenju za najboljeg mladog sportistu Evrope u izboru Evropskih olimpijskih komiteta, na gala ceremoniji u slovačkom gradu Samorinu.

Kakva čast za Srbiju, Adriana je 2. najbolja sportistkinja Evrope

Nova - 26.11.2021

Srpska atletičarka Adriana Vilagoš proglašena je drugom najboljom mladom sportistkinjom Evrope. Ona je svetska juniorska šampionka u bacanju koplja, a drugo mesto joj je pripalo u izboru evropskih Olimpijskih komiteta.

PONOS SRBIJE! Adriana Vilagoš osvojila drugo mesto u izboru za najboljeg mladog sportistu Evrope

Kurir - 26.11.2021

Adriana je ostvarila odličan plasman u oštroj konkurenciji u kojoj su se nalazili Skaj Braun (skejtbording) iz Velike Britanije, Adrijana Ćerezo Iglesias (tekvondo) iz Španije, Viktorija Listunova (sportska gimnastika) iz Rusije i David Popovići (plivanje) iz Rumunije.

VELIKA ČAST ZA MLADU ATLETIČARKU: Adriana Vilagoš proglašena za drugu najbolju mladu sportistkinju u Evropi!

Espreso - 26.11.2021

Nagrada za najboljeg mladog sportistu Evrope "Pjotr Nurovski" dodeljuje se od 2010. godine Srpska atletičarka Adriana Vilagoš je drugi najbolji mladi sportista Evrope. Adriana je osvojila sjajno drugo mesto u konkurenciji pet finalista odabranih od strane Evropskih olimpijskih ...