TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ISTINA O PORODIČNIM ODNOSIMA Nikola ne voli da kaže da je Šešelj! Stidi se oca Voje? Sve se SAZNALO

Srbija Danas - 07.04.2020

Nikola Šešelj i Ivan Marinković su upali u žučnu raspravu u dvorištu luksuzne vile rijalitija "Parovi". Razlog je bio taj što Ivan ne može da shvati zašto Nikoli smeta kada ga predstavljaju kao sina Vojislava Šešelja.

STIGAO IZ SPOLJAŠNJOSTI, A KORONA HARA: Svi se pitaju KAKO je moguće da je Šešeljev sin ušao u Parove

Srbija Danas - 07.04.2020

Novi učesnik luksuzne vile "Parova" sin političara Vojislava Šešelja, Nikola je pre ulaska u vilu bio izolovan 15 dana u svojoj kući. On je naime u rijaliti šou program ušao zdrav kao dren, jer je pre samog ulaska išao na detaljne sistematske preglede, gde su stručnjaci ...

Ne zna na koga će?!

ALO - 07.04.2020

Učesnica "Parova" rešila da postane nova Šešeljeva snajka. Nikola Šešelj je novi učesnik rijalitija "Parovi" i odmah se našao ne meti nekih ukućanki. Prvo je reagovala Sanja Mirkov koja mu je još sinoć priznala da joj se sviđa i skuvala mu kafu.

SAM JE TAKO ODLUČIO! U Parove UŠAO SIN VOJISLAVA ŠEŠELJA, odmah se oglasio lider SRS!

Informer - 07.04.2020

Lider SRS Vojislav Šešelj povodom ulaska svog sina Nikole u rijaliti “Parovi” za Informer kaže da se samo nada da se Nikola neće obrukati. Šešelj ističe da njegov sin iz prvog braka ima 36 godina i da je svoj čovek. - Nikola je odrastao čovek. Sam donosi odluke.

Šokirala javnost

ALO - 19.05.2020

Iznenadila sve Već i ptičice na grani znaju da bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović baš i nemaju neki odnos. Oboje su imali period kada su se javno prozivali i jedno drugom upućivali veoma teške reči, ali je izgleda to sada iza njih.

UPALA JE POLICIJA I NAŠLA MI ORUŽJE! Šešeljov sin otkrio detalje HAPŠENJA i kakvu je konačnu odluku doneo!

Kurir - 07.04.2020

Sin Vojislava Šešelja, Nikola, koji je odlučio da uđe u rijaliti Parove i pored toga što je njegov otac bio protiv toga, već na početku je otkrio da je na početku svoje političke karijere imao problema sa zakonom.

VOJISLAV GA NIJE PODRŽAO Nikola Šešelj ušao u Parove pa otkrio koliko je teško biti u SENCI svoga oca a evo čime se ...

Kurir - 07.04.2020

Nikola Šešelj (35), po zanimanju šanker, sin predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja , ulazi u rijaliti Parove, a Vojislav ga nije podržao iako je predsednik SRS čak nekoliko puta ulazio u luksuznu vilu u Zemunu.

Ovo niste znali o njemu!

ALO - 06.04.2020

Interesantna prošlost Novi učesnik rijaliti "Parova", Nikola Šešelj, sin Vojislava Šešelja ima interesantne kumove. Naime, njega je svojevremeno krstio poznati srpski političar i književnik Vuk Drašković. Ono što malo njih zna je da je jedan drugi srpski političar krstio njegove ...

ŠEŠELJ ULAZI U PAROVE: Rijaliti igrači će se ŠOKIRATI kad njega vide na VRATIMA! (FOTO)

Kurir - 06.04.2020

Rijaliti igrači jedva čekaju da vide ko će se pojaviti na vratima vile "Parova 8", a i ne slute da će to biti sin poznatog političara. U pitanju je sin Vojislava Šešelja, Nikola, kom se će se posebno obradovati učesnice.

NIKOLA ŠEŠELJ KOJI VEČERAS ULAZI U RIJALITI IMA MNOGE TAJNE: Čekajte da čujete ko su mu kumovi!

Espreso - 06.04.2020

Interesantna prošlost Novi učesnik rijaliti " Parova ", Nikola Šešelj , sin Vojislava Šešelja ima interesantne kumove. Naime, njega je svojevremeno krstio poznati srpski političar i književnik Vuk Drašković. NE PROPUSTITE STIGLO 1,2 MILIONA EPIDEMIOLOŠKIH MASKI IZ KINE! Avion sa ...

Vojislav ga nije podržao da uđe u "Parove"!

ALO - 07.04.2020

Zaprepatio javnost svojom pričom! Nikola Šešelj (35), po zanimanju šanker, sin predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, ušao je u rijaliti "Parove " , a Vojislav ga nije podržao iako je predsednik SRS čak nekoliko puta ulazio u luksuznu vilu u Zemunu.

Sin Vojislava Šešelja ušao u Parove! (VIDEO)

Mondo - 07.04.2020

"Otac nije znao i nije srećan" Novi učesnik Parova otkrio je da ga otac nije podržao iako je i sam predsednik SRS čak nekoliko puta ulazio u luksuznu vilu u Zemunu. Vojislav Šešelj je saznao za njegov ulazak u poznati TV format nekoliko sati pre samog dolaska u vili i "nije baš ...

ŠEŠELJEV SIN ŠOKIRAO U PAROVIMA: Možda me se otac i ODREKNE! Hvala Bogu, njegove knjige NISAM čitao!

Srbija Danas - 07.04.2020

Sin političara i predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, Nikola, ušao je sinoć u rijaliti "Parovi" iako je njegov otac bio protiv toga, a već na početku programa je otkrio da je na početku svoje političke karijere imao problema sa zakonom.

VOJISLAV ŠEŠELJ NIJE PODRŽAO SINA! Nikola u Parovima otvorio dušu koliko mu je teško što živi u senci oca

Espreso - 07.04.2020

Nikola Šešelj (35), po zanimanju šanker, sin predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, ulazi u rijaliti Parove, a Vojislav ga nije podržao iako je predsednik SRS čak nekoliko puta ulazio u luksuznu vilu u Zemunu.

MOŽDA ME SE OTAC I ODREKNE! Šešeljev sin šokirao u Parovima: Kao dete sam držao Kalašnjikov kao odrastao!

Republika - 07.04.2020

Nikola je odlučio da se bavi politikom kako bi, kako je rekao, pomogao svom narodu, ali je bio uhapšen i osuđen na šest meseci kućnog pritvora. - Policija je ušla u jedan lokal u Batajnici, pronašli oružje, priveli su me.

ŠOK! POLICIJA JE UPALA, NAŠLA MI ORUŽJE, PRIVELI SU ME! Šešeljev SIN ušao u PAROVE i otkrio DETALJE HAPŠENJA!

Informer - 07.04.2020

Sin Vojislava Šešelja, Nikola, koji je odlučio da uđe u rijaliti Parove i pored toga što je njegov otac bio protiv toga, već na početku je otkrio da je na početku svoje političke karijere imao problema sa zakonom Naime, Nikola je odlučio da se bavi politikom kako bi, kako je ...

SIN VOJISLAVA ŠEŠELJA ŠOKIRAO U PAROVIMA: Nikola otkrio da je hteo da da detetu ime po ubijenom teroristi!

Espreso - 07.04.2020

"Kada sam to pomenuo ocu on mi je rekao da se ne igram." Nikola Šešelj je objasnio kako je došlo do toga da izabere da mu Toma Nikolić bude kum sinovima. - Ja sam bio mlad i smatrao sam da je Toma jedan, pre svega dobar i pošten čovek.

DVE SU SE VEĆ OKOMILE NA ŠEŠELJEVOG SINA! Ove rijaliti učesnice se muvaju oko Nikole, nema ODUSTAJANJA! (FOTO)

Kurir - 07.04.2020

Nikola Šešelj je novi učesnik rijalitija "Parovi" i odmah se našao ne meti nekih ukućanki. Prvo je reagovala Sanja Mirkov koja mu je još sinoć priznala da joj se sviđa i skuvala mu kafu, ali ona nije bila jedina.

ISPLIVALA ISTINA O PORODIČNIM ODNOSIMA ŠEŠELJA! Nikola se stidi što mu je otac Vojislav? Ivan mu sasuo sve u lice

Espreso - 08.04.2020

Novi učesnik "Parova 8". Nikola Šešelj i Ivan Marinković su upali u žučnu raspravu u dvorištu luksuzne vile rijalitija "Parovi". Razlog je bio taj što Ivan ne može da shvati zašto Nikoli smeta kada ga predstavljaju kao sina Vojislava Šešelja.