TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ratko Mladić pregledan u bolnici, pa vraćen u pritvorsku jedinicu

N1 - 12.07.2019

Ratko Mladić, osuđen u Haškom tribunalu na doživotnu robiju zbog ratnih zločina, koji je u četvrtak zbog zdravstvenih tegoba prebačen u bolnicu, vraćen je u pritvorsku jedinicu u Sheveningenu, potvrdio je njegov sin Darko Mladić. Malopre sam se čuo sa ocem.

Ratko Mladić vraćen iz bolnice u pritvorsku jedinicu

RTS - 12.07.2019

General Ratko Mladić vraćen je iz bolnice u Hagu u pritvoršku jedinicu u Sheveningenu, rekao je za Tanjug Mladićav sin ...

Ratko Mladić posle pregleda u bolnici vraćen u pritvorsku jedinicu

Telegraf - 12.07.2019

Rekao mi je da su mu lekari poručili da nema novih tegoba sa srcem i da mu nisu snimali glavu - naveo je Darko Mladić Haški osuđenik general prebačen je u četvrtak u bolnicu jer mu je pozlilo tokom posete supruge, posle čega su mu urađeni specijalistički pregledi, rekao je Srni ...

Ratko Mladić vraćen iz bolnice u pritvorsku jedinicu

B92 - 12.07.2019

Hag -- General Ratko Mladić vraćen je iz bolnice u Hagu u pritvorsku jedinicu u Ševeningenu, rekao je za Tanjug Mladićev sin Darko. On je u četvrtak bio prebačen u bolnicu jer mu je pozlilo tokom posete supruge u pritvorskoj jedinici.

Ratko Mladić vraćen iz bolnice u pritvorsku jedinicu

Tanjug - 12.07.2019

Ratko Mladić vraćen iz bolnice u pritvorsku jedinicu General Ratko Mladić vraćen je iz bolnice u Hagu u pritvoršku jedinicu u Ševeningenu, rekao je za Tanjug Mladićav sin Darko. HAG - General Ratko Mladić vraćen je iz bolnice u Hagu u pritvoršku jedinicu u Ševeningenu, rekao je ...

Ratko Mladić iz pritvora prebačen u bolnicu u Hagu

RTV - 12.07.2019

General Ratko Mladić prebačen je u četvrtak iz pritvorske jedinice u Ševeningenu u bolnicu u Hagu, jer mu je tokom posete bilo loše, rekao je za Tanjug Mladićav sin Darko. Iako se očekivalo da će danas biti pušten, Mladić je zadržan radi daljih pregleda, dodao je Darko Mladić.

DRAMATIČNE VESTI IZ HAGA! Sin RATKA MLADIĆA otkriva PRAVU ISTINU o tome šta se jutros desilo njegovom ocu u ZATVORU

Espreso - 12.07.2019

Darko Mladić otkriva u kakvom je zdravstvenom stanju njegov otac.... Sin generala Vojske Republike Srpske Ratka Mladića Darko Mladić ekskluzivno za Espreso otkriva kakvo je zdravstveno stanje haoškog optuženika i šta se zaista dešavalo u zatvorskoj jedinici u Ševeningenu! - Čuo ...

Pogoršalo mu se stanje: RATKO MLADIĆ prebačen u BOLNICU

Mondo - 12.07.2019

General Ratko Mladić prebačen je iz zatvorske jedinice u haškom pritvoru u bolnicu, gde će mu zbog pogoršane zdravstvene situacije biti urađeni specijalistički pregledi. To je agenciji Srna rekao njegov sin Darko Mladić .

Ratko Mladić vraćen u pritvor u Sheveningenu

Novosti - 12.07.2019

Ratko Mladić koji je u četvrtak zbog zdravstvenih tegoba prebačen u bolnicu, danas je vraćen u pritvorsku jedinicu u Sheveningenu, potvrdio je za "Novosti" njegov sin Darko Mladić GENERAL Ratko Mladić koji je u četvrtak zbog zdravstvenih tegoba prebačen u bolnicu, danas je ...

GENERAL MLADIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE! Javio se sinu Darku iz pritvora, EVO ŠTA SU REKLI LEKARI!

Informer - 12.07.2019

General Ratko Mladić vraćen je iz bolnice u Hagu u pritvoršku jedinicu u Ševeningenu, rekao je Mladićav sin Darko On je u četvrtak bio prebačen u bolnicu jer mu je pozlilo tokom posete supruge u pritvorskoj jedinici.

RATKO MLADIĆ U BOLNICI! Generalu pozlilo tokom posete supruge!

Informer - 12.07.2019

General Ratko Mladić prebačen je u četvrtak iz pritvorske jedinice u Ševeningenu u bolnicu u Hagu, jer mu je tokom posete bilo loše, rekao je za Tanjug Mladićav sin Darko Iako se očekivalo da će danas biti pušten, Mladić je zadržan radi daljih pregleda, dodao je Darko Mladić.

MLADIĆU LOŠE: General iz pritvora u Hagu hitno prebačen u bolnicu!

Kurir - 12.07.2019

Haški osuđenik Ratko Mladić prebačen je iz zatvorske jedinice u haškom pritvoru u bolnicu, gde će mu zbog pogoršane zdravstvene situacije biti urađeni specijalistički pregledi, rekao je Srni njegov sin Darko Mladić.

Ratko Mladić iz pritvora prebačen u bolnicu u Hagu

Novosti - 12.07.2019

Iako se očekivalo da će danas biti pušten, Mladić je zadržan radi daljih pregleda, dodao je Darko Mladić General Ratko Mladić prebačen je u četvrtak iz pritvorske jedinice u Ševeningenu u bolnicu u Hagu, jer mu je tokom posete bilo loše, rekao je za Tanjug Mladićav sin Darko.

RATKO MLADIĆ HITNO PREBAČEN U BOLNICU! Loše mu je!

Espreso - 12.07.2019

"Još nemamo nikakav izveštaj šta se dešava", kaže sin Darko Mladić Haški osuđenik Ratko Mladić prebačen je iz zatvorske jedinice u haškom pritvoru u bolnicu, gde će mu zbog pogoršane zdravstvene situacije biti urađeni specijalistički pregledi, rekao je Srni njegov sin Darko ...

Ratko Mladić iz bolnice vraćen u zatvor

RTV - 12.07.2019

General Ratko Mladić prebačen je u četvrtak iz pritvorske jedinice u Ševeningenu u bolnicu u Hagu, jer mu je tokom posete bilo loše, rekao je za Tanjug Mladićav sin Darko. On je dodao da je juče u poseti Mladiću u pritvoru bila njegova supruga, koja će ga i danas posetiti u ...

Ratko Mladić HITNO prebačen u bolnicu!

Srbija Danas - 12.07.2019

Haški osuđenik general Ratko Mladić prebačen je iz zatvorske jedinice u haškom pritvoru u bolnicu, gde će mu zbog pogoršane zdravstvene situacije biti urađeni specijalistički pregledi, rekao je Srni Mladićev sin Darko Mladić.

GENERAL MLADIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE! Javio se sinu Darku iz pritvora, EVO ŠTA SU REKLI LEKARI!

Pink - 12.07.2019

General Ratko Mladić vraćen je iz bolnice u Hagu u pritvoršku jedinicu u Ševeningenu, rekao je Mladićav sin Darko. On je u četvrtak bio prebačen u bolnicu jer mu je pozlilo tokom posete supruge u pritvorskoj jedinici.

Ratko Mladić prebačen u bolnicu

Pink - 12.07.2019

General Ratko Mladić prebačen je iz zatvorske jedinice u haškom pritvoru u bolnicu, gde će mu zbog pogoršane zdravstvene situacije biti urađeni specijalistički pregledi, rekao je Srni generalov sin Darko Mladić.