TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Drecun: Nezavisnost Kosova besperspektivna

RTS - 19.01.2019

Predsednik Odbora za KiM Skupštine Srbije Milovan Drecun kaže za RTS da se pokazalo da je jednostrano proglašena nezavisnost Kosova besperspektivna. U Prištini treba da prihvate da je Srbija svoju poziciju ojačala, kaže ...

Priština GUBI TLO POD NOGAMA: Novo povlačenje priznanja LAŽNE DRŽAVE pokazuje SAV USPEH naše DIPLOMATSKE OFANZIVE

Srbija Danas - 19.01.2019

On je za RTS ocenio, komentarišući to što je prištinska Klan Kosova objavila je da je Republika Palau povukla priznanje Kosova, da povlačenja priznanja predstavljaju ozbiljan uspeh Srbije. Bivši komadant tzv. OVK pokušao da izbegne poziv iz Haga, ali je ubrzo vraćen tamo GDE MU ...

Drecun: Putin poslao poruku da Srbija ima silu zaštitnicu

Politika - 18.01.2019

Poruka ruskog predsednika Vladimira Putina da će Rusija podržati dogovor između Beograda i Prištine ako on bude u skladu sa Rezolucijom 12 44 je poruka mira, ocenio je danas predsednik Skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun.

Drecun: Nezavisnost Kosova besperspektivna

RTV - 19.01.2019

Predsednik Odbora za KiM Skupštine Srbije Milovan Drecun izjavio je danas da se pokazalo da je jednostrano proglašena nezavisnost Kosova besperspektivna i da u Prištini treba da prihvate da je Srbija svoju poziciju ojačala.

Drecun: Putin poslao poruku da Srbija ima silu zaštitnicu

Novosti - 18.01.2019

Poruka ruskog predsednika Vladimira Putina da će Rusija podržati dogovor između Beograda i Prištine ako on bude u skladu sa Rezolucijom 1244 je poruka mira, ocenio je predsednik Skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun Poruka ruskog predsednika Vladimira Putina da će Rusija ...

Drecun: Nezavisnost Kosova besperspektivna

Blic - 19.01.2019

Predsednik Odbora za KiM Skupšštine Srbije Milovan Drecun izjavio je danas da se pokazalo da je jednostrano proglaššena nezavisnost Kosova besperspektivna i da u Prišštini treba da prihvate da je Srbija svoju poziciju ojačala.

"Putinova poruka znači - imate silu zaštitnicu"

B92 - 18.01.2019

Beograd -- "Putinove poruke iako nemaju mnogo reči, one su veoma snažne. Poruke znače da Srbija sada ima silu zaštitnicu", ocenio Milovan Drecun. Predsednik skupštinskog Odbora za KiM je ya TV Pink rekao i da je poruka ruskog predsednika Vladimira Putina da će Rusija podržati ...

Drecun: Nezavisnost Kosova besperspektivna

Novosti - 19.01.2019

Prema njegovim rečima, pokazalo se da je samoproglašena državnost Kosova, ako je jednostrana - besperspektivna, i da je potrebno konačno, sveobuhvatno rešenje Predsednik Odbora za KiM Skupštine Srbije Milovan Drecun izjavio je danas da se pokazalo da je jednostrano proglašena ...

DRECUN: Putin poslao poruku da Srbija ima silu zaštitnicu

Kurir - 18.01.2019

BEOGRAD - Poruka ruskog predsednika Vladimira Putina da će Rusija podržati dogovor između Beograda i Prištine ako on bude u skladu sa Rezolucijom 1244 je poruka mira, ocenio je danas predsednik Skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun.

DRECUN: Nezavisnost Kosova besperspektivna

Pink - 19.01.2019

Prema njegovim rečima, pokazalo se da je samoproglašena državnost Kosova, ako je jednostrana - besperspektivna, i da je potrebno konačno, sveobuhvatno rešenje. Predsednik Odbora za KiM Skupštine Srbije Milovan Drecun izjavio je da se pokazalo da je jednostrano proglašena ...

Drecun: Putin poslao poruku da Srbija ima silu zaštitnicu

RTV - 18.01.2019

Poruka ruskog predsednika Vladimira Putina da će Rusija podržati dogovor između Beograda i Prištine ako on bude u skladu sa Rezolucijom 12 44 je poruka mira, ocenio je danas predsednik Skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun.

"U PR da prihvate da je Srbija svoju poziciju ojačala"

B92 - 19.01.2019

Predsednik Odbora za KiM Skupštine Srbije Milovan Drecun izjavio je da se pokazalo da je jednostrano proglašena nezavisnost Kosova besperspektivna. On je dodao da u Prištini treba da prihvate da je Srbija svoju poziciju ojačala.

DRECUN ZA PINK: Putin poslao snažnu poruku da će Rusija podržati stav Srbije u rešavanju kosovskog pitanja (VIDEO)

Pink - 18.01.2019

Poruka predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina da će Rusija podržati dogovor između Beograda i Prištine ako on bude u skladu sa Rezolucijom 1244 je poruka mira, ocenio je predsednik Skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun.

DRECUN: Nezavisnost Kosova besperspektivna (VIDEO)

Pravda - 20.01.2019

Predsednik Odbora za KiM Skupštine Srbije Milovan Drecun kaže za RTS da se pokazalo da je jednostrano proglašena nezavisnost Kosova besperspektivna. U Prištini treba da prihvate da je Srbija svoju poziciju ojačala, kaže Drecun.

Srbi dobili SILU ZAŠTITNICU: Putin poslao SNAŽNU PORUKU narodu na Kosovu!

Srbija Danas - 18.01.2019

Poruka ruskog predsednika Vladimira Putina da će Rusija podržati dogovor između Beograda i Prištine ako on bude u skladu sa Rezolucijom 1244 je poruka mira, ocenio je danas predsednik Skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun.