TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

JEREMIĆ OČARAN ČOVEKOM KOJI SE ZALAŽE ZA VELIKU ALBANIJU! Lider Narodne stranke nahvalio Aljbina Kurtija!

Kurir - 10.12.2019

"Ne može se osporiti da je Aljbin Kurti jedan intelektualac, patriota i stabilan čovek." Ovo je večeras na N1 izjavio lider Narodne stranke Vuk Jeremić. Ova izjava jednog od lidera opozicije je sporna po nekoliko stavki.

BEDNO! JEREMIĆ OČARAN VELIKOALBANSKIM LIDEROM: Aljbin Kurti je INTELEKTUALAC, PATRIOTA I STABILAN ČOVEK! (VIDEO)

Informer - 10.12.2019

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić gostovao je na televiziji N1 i tom prilikom izneo šokantne tvrdnje On je izuzetno afirmativno govoro o lideru pokreta Samoopredeljenje navodeći da se "ne može osporiti da je Aljbin Kurti jedan intelektualac, patriota i stabilan čovek".

"To je intelektualac, patriota..."

ALO - 10.12.2019

Vuk Jeremić nahvalio je lidera Samoopredeljenja Aljbina Kurtija gostujući na televiziji N1. U emisiji na N1 Jeremić je večeras rekao: - Ne može se osporiti da je Aljbin Kurti jedan intelektualac, patriota i prilično stabilan čovek - rekao je.

JEREMIĆ STAO NA STRANU VELIKE ALBANIJE: Vuk očaran Kurtijem, hvali ga KAO NAJROĐENIJEG! (VIDEO)

Srbija Danas - 10.12.2019

- Ne može se osporiti da je Aljbin Kurti jedan intelektualac, patriota i stabilan čovek - rekao je Jeremić. Podsetimo, Kurti je zagovornik Velike Albanije, protivnik bilo kakvih pregovora sa Beogradom, a bio je i u srpskom zatvoru, iz kog ga je pustio režim DOS-a.

POLITIČKA KRIZA U PRIŠTINI! Na KIM mogući novi izbori

Informer - 10.12.2019

U Prištini je na pomolu velika politička kriza koja bi mogla da dovede do opštih izbora. Pokret Samoopredeljenje Aljbina Kurtija i DSK Ise Mustafe još uvek nisu ni blizu formiranja nove vlade, a kamen spoticanja je funkcija predsednika tzv države Kosovo.

Mustafa po svaku cenu želi da „nasledi“ Tačija

Danas - 10.12.2019

U toku su „intenzivni pregovori“ o formiranju nove kosovske vlade jer se Samoopredeljenje, koje je ostvarilo „tesnu“ izbornu pobedu, i drugoplasirani Demokratski savez za budućnost Kosova (LDK), „natežu“ oko toga kome bi trebalo da pripadne funkcija predsednika Kosova.

AMERIKA ZAVRĆE UŠI ALBANCIMA I FORMIRA VLADU U PRIŠTINI! Kurti i Mustafa su POPILI baš jak ŠAMAR iz Vašingtona

Espreso - 09.12.2019

Ovo je zaista bolelo... Albanci u Prištini nikako da se dogovore, ljuban Aljbina Kurtija i Ise Mustafe kratko je trajala, vlade još ni na vidiku nema, a kako saznaje naš portal u čitav posao moraće da se umeša Vašington.

Ako Kurti želi predsjednika, onda premijer treba biti iz DSK-a

Al Jazeera - 09.12.2019

Potpredsjednik Demokratskog saveza Kosova Agim Veliu kaže da Albin Kurti i Pokret Samoopredjeljenje želi dvije ključne pozicije u vlasti Kosova. Razgovori lidera dvije stranke, Ise Mustafe i Albina Kurtija, nisu donijele rezultat Anadolija Potpredsjednik Demokratskog saveza ...

Đurić i Kurti vodili argumentovan razgovor

Danas - 09.12.2019

Sve nas u organizaciji, i to je bio jedan od lajtmotiva skupa, muči osećaj hitnosti, utisak da nam „stvari klize iz ruku“, dok nam građani napuštaju region u rekordnom broju, navode u pisanoj izjavi za Danas Maja Piščević, izvršna direktorka Instituta Istok-Zapad, i Marko ...

HARADINAJ VREBA IZ PRIKRAJKA: Ako Kurti ne može da formira novu vladu može biti kažnjen na izborima

Pravda - 08.12.2019

Odlazeći premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj poručio je liderima partija koje su osvojile najviše glasova na vanrednim izborima da budu oprezni, jer bi u slučaju održavanja novih izbora mogli biti kažnjeni za nesposobnost formiranja nove vlade i ...

AMERIKA ZAVRĆE UŠI ŠIPTARIMA I FORMIRA VLADU U PRIŠTINI! Kurti i Mustafa su popili jak šamar iz Vašingtona

Pravda - 10.12.2019

Albanci u Prištini nikako da se dogovore, ljuban Aljbina Kurtija i Ise Mustafe kratko je trajala, vlade još ni na vidiku nema, a kako se saznaje u čitav posao moraće da se umeša Vašington. Vašington je preko svog ambasadora na Kosovu Filipa Kosneta već poslao preteću poruku ...