TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Policijski funkcioneri otvorili crnogorsku granicu Velji Nevolji

Politika - 16.10.2021

Podgorica – Veljko Belivuk je u Crnu Goru dolazio i dok je na snazi bila zabrana ulaska a to su mu omogućili visoki policijski funkcioneri – bivši pomoćnici direktora Uprave policije Enis Baković i Zoran Lazović, saopštio je potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović.

Baković: Nikad se nisam ni iza koga krio, pa ni sad

Vijesti.me - 16.10.2021

Bivši pomoćnik direktora Uprave policije Enis Baković kazao je da državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Rade Milošević podmetanjem i neistinama pokušava da ga dovede u vezu sa kriminalnim organizacijama. Poručio je da se nikad nije krio ni iza koga, pa ni sad.

Milošević: Baković da kaže po kom članu zakona ili pravnom propisu...

Vijesti.me - 16.10.2021

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Rade Milošević pozvao je bivšeg pomoćnika direktora Uprave policije, Enisa Bakovića, da odgovori po kom članu zakona ili pravnom propisu je naredio ukidanje zabrane ulaska Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

"Baković da kaže po kom zakonu je izdao naredbu"

RTCG - 16.10.2021

Vijesti.me [ M.L.B. ] Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Rade Milošević pozvao je bivšeg pomoćnika direktora Uprave policije, Enisa Bakovića, da odgovori po kom članu zakona ili pravnom propisu je naredio ukidanje zabrane ulaska Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

"Nikada se nisam krio iza drugih, pa ni sad"

RTCG - 16.10.2021

[ M.L.B. ] Bivši pomoćnik direktora Uprave policije Enis Baković kazao je da državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Rade Milošević podmetanjem i neistinama pokušava da ga dovede u vezu sa kriminalnim organizacijama.

Afera Belivuk drma crnogorsko tužilaštvo i policiju

Sputnik - 16.10.2021

Vladan Pavićević, stručnjak za bezbijednost, kaže da su poslednji događaji oko afere Belivuk u Crnoj Gori, jasno pokazali da su neophodne promjene u tužilačkoj organizaciji. On za Sputnjik ističe da je očekivani slijed događaja u pomenutoj aferi, samo potvrdio da političke ...

Baković odbacuje optužbe: Radio sam po zakonu, sve proveriti

Danas - 15.10.2021

Bivši pomoćnik direktora Uprave policije Crne Gore Enis Baković, koji se sumnjiči da je omogućio ulazak u CG Veljku Balivuku i Milošu Miljkoviću, Enis Baković kazao je za Portal RTCG da nema od čega se brani, te da je sve radio po zakonu.

"ISPITAJTE MOJE POSTUPKE U SLUČAJU BELIVUK" Oglasio se policajac koji je Nevolji skinuo zabranu ulaska u Crnu Goru

Espreso - 15.10.2021

Specijalno tužilaštvo je ustanovilo da oni nisu zloupotrebili službeni položaj i nakon njih saslušalo Bakovića, koji je u vreme ukidanja zabrane Belivuku i Miljkoviću, krajem prošle godine, bio nadredjeni dvojici privedenih Bivši pomoćnik direktora Uprave policije Crne Gore Enis ...

OGLASIO SE POLICAJAC KOJI JE BELIVUKU SKINUO ZABRANU ULASKA U CRNU GORU: Radio sam po zakonu, ispitajte moje postupke!

Republika - 15.10.2021

Ranije danas, na vanrednoj konferenciji za medije potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović je izjavio da su zabranu ulaska u Crnu Goru članovima kriminalne grupe iz Beograda Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću ukinuli bivši pomoćnici direktora Uprave policije Enis Baković i ...