TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Uhapšen osumnjičeni za više teških krađa

RTS - 11.07.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom rasvetlili su više teških krađa na teritoriji glavnog grada i uhapsili I. I. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ta krivična ...

OBIJAO BALKONE I PROZORE, PA IZ KUĆA IZNOSIO NOVAC I NAKIT: Dolijao lopov koji je noćas krao po Beogradu

Kurir - 11.07.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom rasvetlili su više teških krađa na teritoriji glavnog grada i uhapsili I. I. (26) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ta krivična dela. On se sumnjiči da je krivična dela počinio 11.

UPADAO U STANOVE KROZ BALKONE I PROZORE, PA KRAO ZLATO I NOVAC! Uhvaćen LOPOV koji je OJADIO BEOGRAĐANE!

Espreso - 11.07.2019

Osumnjičenom I. I. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom rasvetlili su više teških krađa na teritoriji glavnog ...

Tokom noći i jutra obijao stanove u Beogradu, pa ekspresno uhapšen: Ulazio kroz prozore i balkone

Telegraf - 11.07.2019

Policija je kod I. I. pronašla deo ukradenih predmeta Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom rasvetlili su više teških na teritoriji glavnog grada i I. I. (26), zbog sumnje da je izvršio ta krivična dela.

OBIJAO BALKONSKA VRATA I PROZORE, UZIMAO NOVAC I NAKIT! Policija rasvetlila više teških krađa!

Informer - 11.07.2019

Policija u Beogradu brzom i efikasnom akcijom rasvetlila je više teških krađa na teritoriji glavnog grada i uhapsila I. I. (1993) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ta krivična dela On se sumnjiči da je krivična dela počinio 11.

OBIJAO BALKONSKA VRATA, PA IZNOSIO NOVAC I NAKIT IZ STANOVA: Uhapšen lopov koji je krao po Beogradu

Pink - 11.07.2019

Policija je kod osumnjičenog pronašla deo ukradenih predmeta. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom rasvetlili su više teških krađa na teritoriji glavnog grada i uhapsili I. I.

Rasvetljeno više krađa u Beogradu

Tanjug - 11.07.2019

Rasvetljeno više krađa u Beogradu Policija u Beogradu brzom i efikasnom akcijom rasvetlila je više teških krađa na teritoriji glavnog grada i uhapsili I. I. (1993) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ta krivična dela.

Obijao vrata i prozore i krao po stanovima

Tanjug - 11.07.2019

Obijao vrata i prozore i krao po stanovima Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom rasvetlili su više teških krađa na teritoriji glavnog grada i uhapsili I. I. (26) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ta krivična dela.