TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Naša pevačica zaražena koronom, danima prolazi kroz pakao! (FOTO/VIDEO)

ALO - 25.11.2020

Nalazi se u kućnoj izolaciji. Mlada pevačica Marija Mikić je na svom Instagram profilu objavila da je već osam dana zaražena i da je boli svaki deo tela, kao i da prima infuziju. - E, pa ni Instagram nije sav taj glamur, lepe namontirane slike gde smo našminkani i sređeni.

BOLI ME SVAKI DEO TELA, PRIMAM INFUZIJU: Marija Mikić se bori sa koronom - objavila sliku kako sada izgleda! (FOTO)

Mondo - 25.11.2020

Pevačica Marija Mikić zaražena je korona virusom i nalazi se u kućnoj izolaciji. "E, pa ni Instagram nije sav taj glamur, lepe namontirane slike gde smo našminkani i sređeni. Korona 8. dan. Izašla sam iz kuće samo da primim terapije i infuziju. Ovako to stvarno izgleda.

PEVAČICA NON-STOP NA INFUZIJI! Mariju Mikić BOLI svaki deo tela, PORUČUJE NAM JAKO BITNU STVAR! (FOTO)

Espreso - 25.11.2020

Pevačica Marija Mikić već osam dana zaražena je koronavirusom, zbog čega se nalazi u kućnoj izolaciji. Kako kaže, boli je svaki deo tela i prima infuziju. - E, pa ni Instagram nije sav taj glamur, lepe namontirane slike gde smo našminkani i sređeni. Korona 8. dan.

"KORONA 8. DAN, BOLI SVAKI DEO TELA" Srpska pevačica zaražena virusom, prima infuziju: "NIJE NAIVNO, LJUDI!"

Blic - 25.11.2020

Srpska pevačica Marija Mikić zaražena je korona virusom i nalazi se u kućnoj izolaciji. Marija je otkrila da je zaražena već osam dana, da je boli svaki deo tela, kao i da prima infuziju. - E, pa ni Instagram nije sav taj glamur, lepe namontirane slike gde smo našminkani i ...

BOLI ME SVAKI DEO TELA, PRIMAM INFUZIJU! Naša pevačica ZARAŽENA KORONAVIRUSOM! Muči se već 8 DANA (FOTO)

Informer - 25.11.2020

Pevačica Marija Mikić pozitivna je na koronavirus i trenutno je u kućnoj izolaciji. Mlada pevačica Marija Mikić na svom Instagram profilu saopštila je da je već osam dana zaražena i da je boli svaki deo tela, kao i da prima infuziju.

Srpska pevačica: "Korona. 8. dan. Ovako to stvarno izgleda. Nije naivno ljudi"

Telegraf - 24.11.2020

Srpska pevačica Marija Mikić otkrila da se bori sa korona virusom. Ona je objavila fotografiju iz izolacije, a u svom Instagram statusu poručila je da se čuvamo. - E, pa ni Instagram nije sav taj glamur, lepe namontirane slike gde smo našminkani i sređeni. Korona. 8. dan.

BOLI ME SVAKI DEO TELA, PRIMAM INFUZIJU: Marija Mikić OSMI dan se bori sa KORONOM, opisala sav UŽAS kroz koji prolazi

Kurir - 25.11.2020

Pevačica Marija Mikić zaražena je korona virusom i nalazi se u kućnoj izolaciji. Marija je otkrila da je zaražena već osam dana, da je boli svaki deo tela, kao i da prima infuziju. - E, pa ni Instagram nije sav taj glamur, lepe namontirane slike gde smo našminkani i sređeni.