TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ŠOK TRANSFORMACIJA - ANA NIKOLIĆ VIŠE NE IZGLEDA ISTO! Nakon stajlinga od 3.000 € iznenadila - "Neočekivano i DIVLJE"

Mondo - 26.09.2022

Pevačica Ana Nikolić iznenadila je pratioce na društvenim mrežama novim izgledom. Osim što je drastično smršala uz pomoć rigorozne dijete, pevačica je sada otišla korak dalje i skratila šiške. Nikolićeva je rešila da napravi šiške, a pratiocima se pohvalila novom frizurom.

ŠOK TRANSFORMACIJA ANE NIKOLIĆ: Pevačica sve iznenadila NOVIM IZDANJEM, potpuno NEOČEKIVAN potez! (FOTO)

Kurir - 26.09.2022

Ana Nikolić se na Instagramu pohvalila novim izgledom, a mnogi su komentarisali da nikad bolje nije izgledala. Naime, osim što je drastično smršala uz pomoć rigorozne dijete , pevačica je sada otišla korak dalje i napravila šiške.

MOJ FRIZER ĆE BITI MRTAV! Ana Nikolić pokazala ŠOK TRANSFORMACIJU, oglasila se iz frizerskog salona i uputila ...

Republika - 25.09.2022

Pevačica Ana Nikolić često sa svojim fanovima putem društvenih mreža deli fotografije iz svakodnevnog života, a njene objave svaki put privuku veliku pažnju. Tako je bilo i ovog puta, kad je pevačica rešila da sa fanovima podeli snimak na kom pokazuje svoj potpuno novi izgled! ...

Ana Nikolić eksperimentisala sa frizurom: "Devojka od čokolade" ponovo raspametila obožavaoce

Telegraf - 26.09.2022

"Devojka od čokolade", kako je svojevremeno Ana Nikolić nosila nadimak, ponovo je promenila imidž. Osim što je drastično smršala uz pomoć rigorozne dijete, pevačica je malo i posvetila pramenove kose, a sada je otišla korak dalje i napravila šiške.

KAKVA TRANSFORMACIJE ANE NIKOLIĆ! Pevačica napravila neviđenu promenu, ovo niko NIJE OČEKIVAO! (FOTO)

Pink - 26.09.2022

Oduševila verne pratioce! „Devojka od čokolade“ , kako je svojevremeno Ana Nikolić nosila nadimak, ponovo je promenila imidž. Osim što je drastično smršala uz pomoć rigorozne dijete, pevačica je malo i posvetila pramenove kose, a sada je otišla korak dalje i napravila šiške.

PEVAČICA PROMENILA LIČNI OPIS Ana Nikolić neprepoznatljiva, sve iznenadila novim izdanjem (FOTO)

ALO - 26.09.2022

Pevačica je otisla korak dalje Ana Nikolić se na Instagramu pohvalila novim izgledom, mnogi su komentarisali da nikad bolje nije izgledala. Naime, osim što je drastično smršala uz pomoć rigorozne dijete, pevačica je sada promenila i frizuru.

ANA NIKOLIĆ PROMENILA LIČNI OPIS! Ovo niko nije očekivao! Pevačica se odlučila na neočekivani potez!

Informer - 26.09.2022

Pevačica Ana Nkolić odlučila je da promeni svoj izgled. Ona je odmah objavila to na Instagram profilu i tako šokirala pratioce Ana Nikolić se na Instagramprofilu pohvalila novim izgledom. Pratioci su bili potpuno šokirani ovim Aninim potezom, ali mnogi su komentarisali da nikad ...

ANA NIKOLIĆ VIŠE NE IZGLEDA ISTO: Nakon stajlinga od 3.000 € iznenadila novom promenom (FOTO)

Novosti - 27.09.2022

Mnogi su komentarisali da nikad bolje nije izgledala. Osim što je drastično smršala uz pomoć rigorozne dijete, pevačica je sada otišla korak dalje i skratila šiške. Nikolićeva je rešila da napravi šiške, a pratiocima se pohvalila novom frizurom.