TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

TRAGEDIJA U KRALjEVU: Muškarac pucao sebi u grudi, preminuo u bolnici!

Novosti - 14.08.2019

Na mestu događaja policija je zatekla muškarca koji je davao znake života, ali je preminuo u bolnici Pedesetčetvorogodišnji S.M. iz Kraljeva iz još neutvrđenih razloga počinio je u noći između utorka i srede samoubistvo u svojoj porodičnoj kući na periferiji grada na Ibru.

DRAMA U KRALJEVU Muškarac pucao u suprugu, promašio, pa izvršio samoubistvo

Blic - 14.08.2019

Porodična drama odigrala se noćas u jednom stanu u Kraljevu kada je muškarac zapucao na svoju suprugu i potom izvršio samoubistvo, misleći da ju je ubio. Saša M. (65) iz Kraljeva pokušao je noćas da ubije svoju suprugu M. M.

PORODIČNA DRAMA U KRALJEVU: Nakon svađe, Saša pucao u suprugu, promašio, pa pucao sebi u grudi i ubio se!

Pink - 14.08.2019

Istraga je u toku. Saša M. (54) u pomoćnoj prostoriji kuće u Kraljevu pucao je sebi u grudi. Na lice mesta stigle su patrole policije i zatekle Sašu koji je još uvek davao znake života,k ali je na žalost u bolnici preminuo. Njegova supruga Marina M.

SAŠA JE PUCAO U ŽENU, MISLIO DA JE MRTVA PA SE UBIO! Noćas se u Kraljevu desio pravi UŽAS

Espreso - 14.08.2019

On je na licu mesta preminuo Porodična drama odigrala se noćas u jednom stanu u Kraljevu kada je muškarac zapucao na svoju suprugu i potom izvršio samoubistvo , misleći da ju je ubio. Saša M. (65) iz Kraljeva pokušao je noćas da ubije svoju suprugu M. M.

DRAMA U KRALJEVU: Posvađao se sa suprugom pa ispalio metak u njenom pravcu i promašio! Nekoliko minuta kasnije otišao u ...

Kurir - 14.08.2019

Saša M. (54) u pomoćnoj prostoriji kuće u Kraljevu pucao je sebi u grudi. Na lice mesta stigle su patrole policije i zatekle Sašu koji je još uvek davao znake života, ali je na žalost u bolnici preminuo. Njegova supruga M.M.

Porodična drama u Kraljevu: Muž pucao u ženu, pa misleći da ju je ubio, oduzeo sebi život

Telegraf - 14.08.2019

Preminuo je na licu mesta Porodična drama odigrala se noćas u jednom stanu u kada je muškarac na svoju suprugu i potom izvršio , misleći da ju je ubio. Saša M. (65) iz Kraljeva pokušao je noćas da ubije svoju suprugu M. M.

Drama u Kraljevu: Pucao na suprugu, pa se ubio!

Mondo - 14.08.2019

Pucnjava posle porodične svađe u Kraljevu okončana tragično... S. M. (54) u pomoćnoj prostoriji kuće u Kraljevu pucao je sebi u grudi. Na lice mesta stigle su patrole policije i zatekle S.M. koji je još uvek davao znake života, ali je u bolnici preminuo. Njegova supruga M.M.

UŽAS U KRALJEVU! Muškarac pucao u suprugu, promašio, pa izvršio samoubistvo!

Informer - 14.08.2019

Porodična drama odigrala se noćas u jednom stanu u Kraljevu kada je muškarac zapucao na svoju suprugu i potom izvršio samoubistvo, misleći da ju je ubio Saša M. (65) iz Kraljeva pokušao je noćas da ubije svoju suprugu M. M.

TRAGEDIJA U KRALJEVU: Muškarac pucao u suprugu, promašio, pa izvršio samoubistvo

Srbija Danas - 14.08.2019

Porodična drama odigrala se noćas u jednom stanu u Kraljevu kada je muškarac zapucao na svoju suprugu i potom izvršio samoubistvo, misleći da ju je ubio. Saša M. (65) iz Kraljeva pokušao je noćas da ubije svoju suprugu M. M.