TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

HOROR U NOVOM SADU Žena pala sa zgrade, bez svesti prebačena na reanimaciju

Blic - 08.11.2019

Nepoznata ženska osoba zadobila je teške telesne povrede večeras oko 20.30 prilikom pada sa visine u novosadskom naselju Grbavica. Prema prvim informacijama, žena je pala sa zgrade u Ulici cara Dušana ispred broja 51 pod zasada nerasvetljenim okolnostima.

NESREĆA U NOVOM SADU: Žena pala sa zgrade, zadobila teške povrede

Kurir - 08.11.2019

U novosadskom naselju Grbavica, večeras oko 21 čas, dogodila se nesreća kada je za sada nepoznata ženska osoba pod još nerasvteljenim okolnostima pala sa visine. Kako saznajemo, ženska osoba je pala sa zgrade u Ulici cara Dušana ispred broja 51 u Novom Sadu.

ŽENA PALA SA ZGRADE U NOVOM SADU, policija istražuje da li je reč o nesrećnom slučaju ili...

Informer - 08.11.2019

Žena stara oko 40 godina pala je sa zgrade u Ulici cara Dušana 51 u Novom Sadu. Ona je bez svesti prebačena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine Zasad nije poznato da li je žena slučajno pala ili je pokušala da izvrši samoubistvo.

Žena pala sa zgrade u Novom Sadu, lekari se bore za njen život

Novosti - 08.11.2019

Nepoznata žena je pod još nerasvetljenim okolnostima pala sa zgrade u novosadskom naselju Grbavica oko 20.30 sati. Bez svesti prebačena na reanimaciju u Urgentni centar KCV U novosadskom naselju Grbavica, večeras oko 20.30 dogodila se nesreća kada je za sada nepoznata ženska ...

Hitno prevezen na reanimaciju!

ALO - 12.11.2019

Užas! Muškarac je teško povređen kada je oko 13 sati, ispred pozorišta Madlenijanum u Glavnoj ulici u Zemunu, izboden u leđa. Hitna pomoć i policija brzo su odmah stigli na lice mesta. Muškarac je, kako saznajemo, prevezen na reanimaciju u Urgentni ...

UŽASNA SCENA U NOVOM SADU: Žena pala sa zgrade, bez svesti prevezena u bolnicu

Srbija Danas - 08.11.2019

Nepoznata ženska osoba zadobila je teške telesne povrede večeras oko 20.30 prilikom pada sa visine u novosadskom naselju Grbavica. Prema prvim informacijama, žena je pala sa zgrade u Ulici cara Dušana ispred broja 51 pod za sada nerasvetljenim okolnostima.