TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Oglašena prodaja "Marine Dorćol", početna cena 3,8 milijardi RSD

Tanjug - 14.08.2019

Oglašena prodaja "Marine Dorćol", početna cena 3,8 milijardi RSD Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda objavila je danas oglas o otuđenju građevinskog zemljišta na lokaciji "Marina Dorćol". BEOGRAD - Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda ...

Objavljen oglas za prodaju "Marine Dorćol"

RTS - 14.08.2019

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda objavila je oglas o otuđenju građevinskog zemljišta na lokaciji "Marina Dorćol", kako je juče najavio zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. Prijave za učešće se podnose do 12.

Prodaje se zemljište Marine Dorćol, početna cena 3,8 milijardi dinara

N1 - 13.08.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da će Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda sutra objaviti oglas o otuđenju građevinskog zemljišta na lokaciji "Marina Dorćol", preneo je Beoinfo. Rok za dostavljanje ponuda je 12.

Vesić: Javno nadmetanje za lokaciju „Marina Dorćol” 13. 9.

Tanjug - 13.08.2019

Vesić: Javno nadmetanje za lokaciju „Marina Dorćol” 13. 9. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda sutra objaviti oglas o otuđenju građevinskog zemljšta na lokaciji „Marina Dorćol”.

Vesić: Javno nadmetanje za lokaciju „Marina Dorćol“ 13. septembra

Danas - 13.08.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da će Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda sutra objaviti oglas o otuđenju građevinskog zemljišta na lokaciji „Marina Dorćol“, preneo je danas Beoinfo. Rok za dostavljanje ponuda je 12.

Javno nadmetanje za zemljište na Marini Dorćol 13. septembra

B92 - 13.08.2019

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda će sutra objaviti oglas o otuđenju građevinskog zemljišta na lokaciji Marina Dorćol. To je najavio zamenik gradonačelnika Goran Vesić. Rok za dostavljanje ponuda je 12. septembar, a licitacija će biti održana sutradan, 13.

Vesić: Javno nadmetanje za lokaciju Marina Dorćol, 13. septembra

Pink - 13.08.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da će Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda sutra objaviti oglas o otuđenjugrađevinskog zemljišta na lokaciji „Marina Dorćol”. Rok za dostavljanje ponuda je 12. septembar, a licitacija je 13. septembra.

Prodaje se zemljište kod marine na Dorćolu, evo koja je CENA i šta bi moglo da se GRADI

Blic - 13.08.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da će Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda sutra objaviti oglas o otuđenju građevinskog zemljišta na lokaciji „Marina Dorćol”. Rok za dostavljanje ponuda je 12. septembar, a licitacija je dan kasnije.

VESIĆ pozvao investitore da se uključe u javno nadmetanje za lokaciju "Marina Dorćol"

Informer - 13.08.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda sutra objaviti oglas o otuđenju građevinskog zemljišta na lokaciji „Marina Dorćol” Rok za dostavljanje ponuda je 12.

Vesić: Javno nadmetanje za lokaciju „Marina Dorćol” 13. septembra

24sata - 13.08.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda sutra objaviti oglas o otuđenju građevinskog zemljšta na lokaciji „Marina Dorćol”. Rok za dostavljanje ponuda je 12.

NA PRODAJU Marina Dorćol, cena od 3,8 milijardi RSD

BizLife - 13.08.2019

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda u sredu objavljuje oglas o otuđenju građevinskog zemljišta na lokaciji „Marina Dorćol“, preneo je Beoinfo. Rok za dostavljanje ponuda je 12. septembar, a licitacija je 13.

Objavljen OGLAS za prodaju „Marine Dorćol”

Mondo - 14.08.2019

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda objavila je danas oglas o otuđenju građevinskog zemljišta na lokaciji „Marina Dorćol”, najavio je Goran Vesić i dodao da će početna cena biti 3,8 milijardi dinara.