TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

U Evropi najskuplji alkohol na Islandu, najjeftiniji u Severnoj Makedoniji

Novosti - 11.09.2019

Na osnovu analize Evrostata, prosečna cena alkoholnih pića u najskupljim državama članicama EU je bila dva puta više od proseka cena u EU Alkoholna pića u evropskom zemljama najskuplje plaćaju građani Islanda, a najjeftinije u Severnoj Makedoniji, pokazuju podaci Evrostata, ...

U Evropi najskuplji alkohol na Islandu, EVO GDE JE NAJJEFTINIJI

Blic - 10.09.2019

Alkoholna pića u evropskom zemljama najskuplje plaćaju građani Islanda, a najjeftinije u Severnoj Makedoniji, pokazuju podaci Evrostata. Kada se govori o zemljama EU, kako prenosi portal A1on, alkoholna pića su najskuplja u Finskoj, a najjeftinija u Bugarskoj i Rumuniji.

Evo gde je alkohol najskuplji, a gde najjeftiniji

B92 - 10.09.2019

Brisel -- Alkoholna pića u evropskom zemljama najskuplje plaćaju građani Islanda, a najjeftinije u Severnoj Makedoniji, pokazuju podaci Evrostata, prenosi portal A1on. Kada je reč o zemljama EU, alkoholna pića najskuplja su u Finskoj, a najjeftinija u Bugarskoj i Rumuniji.

Tamo gde najviše košta, najviše se konzumira: Evo u kojim zemljama je alkohol najskuplji, a gde najjeftiniji

24online - 10.09.2019

Alkoholna pića u evropskom zemljama najskuplje plaćaju građani Islanda, a najjeftinije u Severnoj Makedoniji, pokazuju podaci Evrostata, prenosi portal A1on. Kada je reč o zemljama EU, alkoholna pića su najskuplja u Finskoj, a najjeftinija u Bugarskoj i Rumuniji.

U Evropi najskuplji alkohol na Islandu, najjeftiniji u Makedoniji

RTV - 10.09.2019

Alkoholna pića u evropskom zemljama najskuplje plaćaju građani Islanda, a najjeftinije u Severnoj Makedoniji, pokazuju podaci Evrostata, prenosi portal A1on. Kada je reč o zemljama EU, alkoholna pića su najskuplja u Finskoj, a najjeftinija u Bugarskoj i Rumuniji.

U Evropi najskuplji alkohol na Islandu, najjeftiniji u MKD

Tanjug - 10.09.2019

U Evropi najskuplji alkohol na Islandu, najjeftiniji u MKD Alkoholna pića u evropskom zemljama najskuplje plaćaju građani Islanda, a najjeftinije u Severnoj Makedoniji, pokazuju podaci Evrostata, prenosi portal A1on.

OTKRIVENO U KOJOJ EVROPSKOJ ZEMLJI JE NAJSKUPLJI ALKOHOL: A najmanje ga plaćaju građani ove susedne države!

Espreso - 10.09.2019

Na osnovu analize Evrostata, prosečna cena alkoholnih pića u najskupljim državama članicama EU je bila dva puta više od proseka cena u EU Alkoholna pića u evropskom zemljama najskuplje plaćaju građani Islanda , a najjeftinije u Severnoj Makedoniji , pokazuju podaci Evrostata, ...

U Evropi alkohol najjeftiniji u Severnoj Makedoniji

Vesti Online - 11.09.2019

Alkoholna pića u evropskim zemljama najskuplje plaćaju građani Islanda, a najjeftinije u Severnoj Makedoniji, pokazuju podaci Evrostata, prenosi portal A1on. Kada je reč o zemljama EU, alkoholna pića su najskuplja u Finskoj, a najjeftinija u Bugarskoj i Rumuniji.