TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

U fabrici Kajzen u Smederevu ukupno 19 pozitivnih na koronavirus

N1 - 23.05.2020

U turskoj fabrici Kajzen u Smederevu broj inficiranih koronavirusom uvećan je za sedam osoba. Sa prethodno 12 evidentiranih slučajeva iz Kajzenu sada je iz te fabrike ukupno 19 pozitivnih na Sars-Cov-2. Fabrika trenutno ne radi, ali su radnici pozvani da dođu na testiranje.

U fabrici u Smederevu još sedam pozitivnih na koronavirus

B92 - 22.05.2020

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Požarevac, u turskoj fabrici "Kajzen" u Smederevu, prisustvo koronavirusa potvrđeno je kod još sedam radnika. U toj fabrici sada je ukupno devetnaest obolelih, prenosi RTS.

KORONA U SMEDEREVU: U tekstilnoj fabrici za 24 sata još 7 zaraženih

Kurir - 22.05.2020

U tekstilnoj fabrici "Kajzen" u Smederevu u poslednja 24 sata zabeleženo je sedam slučajeva infekcije Kovidom-19, pa je ukupan broj pozitivnih na virus korona 19, od 241 testiranog uzorka. Direktorka Zavoda za javno zdravlje Požarevac Ana Jovanović rekla je Tanjugu da se čekaju ...

Posle Zaječara, još jedno žarište u Srbiji: Zaraženi radnici u turskoj fabrici, nastavlja se testiranje zaposlenih

Srbija Danas - 22.05.2020

U toj fabrici sadaje ukupno devetnaest obolelih, prenosi RTS. Ekipa epidemiološke službe je na terenu i toku dana će nastaviti testiranje zaposlenih. Radnici su, inače, već nekoliko dana na kolektivnom godišnjem odmoru, potvrdila je direktorka ove ustanove dr Ana Jovanović.

POZNATO JE STANJE U FABRICI U SMEDEREVU: Ovo je ukupan broj obolelih!

Espreso - 22.05.2020

U toj fabrici sada je ukupno devetnaest obolelih Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Požarevac , u turskoj fabrici "Kajzen" u Smederevu, prisustvo koronavirusa potvrđeno je kod još sedam radnika. U toj fabrici sada je ukupno devetnaest obolelih, prenosi RTS.

NOVO ŽARIŠTE? U fabrici u Smederevu još SEDMORO IMA KORONU, UKUPNO 19 BOLESNIH

Espreso - 23.05.2020

Fabrika trenutno ne radi U turskoj fabrici Kajzen u Smederevu broj inficiranih korona virusom uvećan je za sedam osoba. Sa prethodno 12 evidentiranih slučajeva iz Kajzenu sada je iz te tvornice ukupno 19 pozitivnih na COVID-19.

U fabrici Kajzen u Smederevu sedam novih obolelih od koronavirusa

Politika - 23.05.2020

SMEDEREVO – U turskoj fabrici Kajzen u Smederevu broj inficiranih koronavirusom uvećan je za sedam osoba. Sa prethodno 12 evidentiranih slučajeva iz Kajzena sada je iz te fabrike ukupno 19 pozitivnih na kovid 19, prenosi Beta.

VIRUS BUKNUO U JOŠ JEDNOM SRPSKOM GRADU: Korona POKOSILA na desetine radnika u fabrici tekstila

Srbija Danas - 23.05.2020

U turskoj fabrici Kajzen u Smederevu broj inficiranih koronavirusom uvećan je za sedam osoba. Sa prethodno 12 evidentiranih slučajeva iz Kajzenu sada je iz te fabrike ukupno 19 pozitivnih na Sars-Cov-2. U Smederevu je, po statistici Zavoda za javno zdravlje u Požarevcu, do danas ...