TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"Mile Bas je estradna mafija": Sabina Sakić tužila osnivača "Južnog vetra"

Novosti - 17.01.2020

Zbog iste stvari Mileta Basa, koji je autor gotovo svih pesama "Južnog vetra", tužili su i nekadašnje kolege Dragana Mirković i Kemal Malovčić UDOVICA Sinana Sakića Sabina tužila je osnivača "Južnog vetra" Miodraga M.

ESTRADNI RAT ZBOG JUTJUB KANALA: Sinanova udovica i Južni vetar tužili Basa!

Kurir - 17.01.2020

Estradni rat zbog Jutjub kanala Južnog vetra se nastavlja. Sabina Sakić, zajedno sa kolegama Sinana Sakića, tužila je Mileta Basa jer njen pokojni suprug nije dobio ni dinara od zarade ovog kanala, na kome se nalaze njegovi brojni hitovi.

Estradni rat

ALO - 17.01.2020

Haos Odlučni Sabina Sakić, ali i Dragana Mirković, Šemsa Suljaković i Mile Kitić, angažovali su advokate kako bi mogli da pesme postave na svoje kanale, jer ne dobijaju novac od osnivača grupe. Estradni rat zbog Jutjub kanala Južnog vetra se nastavlja.

Udovica Sinana Sakića tužila osnivača Južnog vetra: To je zlo od čoveka, goniću ga dok sam živa!

Telegraf - 17.01.2020

Sabina Sakić , udovica pokojnog pevača Sinana Sakića , angažovala je advokata i zajedno sa kolegama svog pokojnog muža koji su nekada bili deo "Južnog vetra", tužila osnivača te izdavačke kuće Mileta Basa. Ona tvrdi da je Mile zlo, a tužila ga je jer njen pokojni suprug nije ...

Sinanova udovica nastavlja borbu za njegove pesme: "Sve nas je pokrao!"

Mondo - 17.01.2020

Pevači grupe "Južni vetar" angažovali su svoje advokate kako bi pesme mogli da stave na svoje Jutjub kanale, jer od osnivača grupe ne dobijaju ni dinar! Sabina Sakić je zajedno sa kolegama pokojnog supruga tužila osnivača grupe "Južni vetar" Mileta Basa, prenose bosanski mediji.

GONIĆU GA SUDSKI DOK BUDEM ŽIVA: Sinanova udovica i Južni vetar tužili Mileta Basa

Espreso - 17.01.2020

Sabina Sakić, ali i Dragana Mirković, Šemsa Suljaković i Mile Kitić, angažovali su advokate kako bi ostvarili svoja prava na Jutjubu Estradni rat zbog Jutjub kanala Južnog vetra se nastavlja. Sabina Sakić , zajedno sa kolegama Sinana Sakića , tužila je Mileta Basa jer njen ...