TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Teretni voz ISKOČIO IZ ŠINA kod Podgorice, železnički saobraćaj u prekidu

Blic - 28.07.2021

Između Podgorice i Bioča došlo je do iskliznuća iz šina tri poslednja vagona teretnog voza, pe je trenutno železnički saobraćaj u Crnoj Gori u prekidu, prenosi portal Antena M. Zbog očekivanog višesatnog kašnjenja, organizovan je prevoz autobusima za putnike, što je tom portalu ...

Saobraćaj na pruzi Bar – Beograd u prekidu, voz iskočio iz šina

Nova - 28.07.2021

Između Podgorice i Bioča došlo je do iskliznuća tri poslednja vagona teretnog voza iz šina, pa je trenutno željeznički saobraćaj u prekidu, prenosi portal Antena M. Međunarodni brzi voz iz Bara u polasku kasni više od sat vremena zbog iskliznuća teretnog voza iz šina.

PUTNIKE PREVEZLI AUTOBUSIMA: Teretni voz iskočio iz šina kod Podgorice, železnički saobraćaj u prekidu

Novosti - 29.07.2021

Zbog očekivanog višesatnog kašnjenja, organizovan je prevoz autobusima za putnike, što je tom portalu potvrđeno iz Železničkog prevoza Crne Gore. Međunarodni brzi voz iz Bara u polasku kasni više od sat vremena.

ISKOČIO VOZ IZ ŠINA NA PRUZI BEOGRAD-BAR: Kašnjenje u polasku, važna informacija za putnike!

Srbija Danas - 28.07.2021

Železnički saobraćaj na pruzi Bar - Beograd je u prekidu, jer je teretni voz kod Podgorice iskočio iz šina, potvrđeno je iz Železničkog prevoza Crne Gore. Između Podgorice i Bioča došlo je do iskliznuća tri poslednja vagona teretnog voza.

Saobraćaj na pruzi Bar -Beograd u prekidu, putnici ogorčeni: Nije...

Vijesti.me - 28.07.2021

Željeznički putnički prevoz između Podgorice i Kolašina u prekidu je zbog iskliznuća tri posljednja vagona teretnog voza iz šina. Za putnike će od Podgorice do Kolašina i obratno, organizovan je prevoz autobusima.

Teretni voz iskočio iz šina kod Podgorice

RTCG - 28.07.2021

[ Izvor: Antena M ] Između Podgorice i Bioča došlo je do iskliznuća tri posljednja vagona teretnog voza iz šina, pe je trenutno željeznički saobraćaj u Crnoj Gori u prekidu, prenosi portal Antena M. Zbog očekivanog višesatnog kašnjenja, organizovan je prevoz autobusima za ...

Voz kod Grdelice nije ispao iz šina, a nisu ga ni tražili železničari - mnogi poverovali u dezinformaciju

Južne Vesti - 28.07.2021

Pre dva dana pojavila se informacija da je teretni voz u blzini Grdelice ispao iz šina i misteriozno nestao, ali su ovu informaciju za Južne vesti iz Železnica Srbije demantovali, uz reči da nikakvog ispadanja voza iz šina nije bilo, a još manje da je voz nestao.