TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

LJUDI GLEDALI ZADRUGU I NISU MOGLI DA VERUJU ŠTA VIDE: Bebica sačekao da ode ZOLA, a onda uradio OVO MILJANI VIDEO

Espreso - 07.02.2023

Zola, molim te reci ovom bolesniku da se skloni od mene - poručila je Miljana Nenad Macanović Bebica je primetio da je Miljana Kulić bez Zole otišla do pušionice, pa je joj je odmah prišao i obratio joj se. Ko ti nije dao da snimaš u hotelu? A? Ćutimo? - pitao je Bebica.

VREBA NA SVAKOM ĆOŠKU! Bebica sačekao da se Miljana ODVOJI od Zole, pa je SPOPAO, Kulićeva HITNO ODREAGOVALA! (VIDEO)

Pink - 06.02.2023

Ne može da ga gleda očima! Nenad Macanović Bebica je primetio da je Miljana Kulić bez Zole otišla do pušionice, pa je joj je odmah prišao i obratio joj se. Foto: TV Pink Printscreen Foto: TV Pink Printscreen Detaljnije u nastavku ovog teksta. Autor: M.

Miljana Kulić TRUDNA - POJAVILI SE PRVI SIMPTOMI: "Sve je ISTO kao sa malim Željkom"?!

Srbija Danas - 06.02.2023

Rijaliti učesnica, Miljana Kulić bila je naredna sagovornica voditelja Marka Đedovića u Šiša baru. Ona je ovom prilikom progovorila o odnosu sa svojim partnerom Lazarom Čolićem Zolom i otkrila da postoji mogućnost da je ostala u drugom stanju , pa se osvrnula i na odnos Ane ...

MARIJA PREPLAŠENA zbog Bebičinih laži: Poverila se Miljani - Smatra da je GORI od Zole! Sve ih je OBMANUO?!

Srbija Danas - 05.02.2023

Zadrugari su snimali film po scenariju Lazara Čolića Zole , koji se zasniva na životu Nenada Macanovića Bebice . Na red je došla scena kada Miljana Kulić i Jovana Tomić Matora kaja glumi Mariju Kulić , saznaju da Bebica njih laže i obmanjuje.