TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Marija Šerifović održaće onlajn koncert za malu Minju

Nova - 30.11.2020

Pevačica Marija Šerofović održaće onlajn koncert za malu Minju, kojoj je dijagnostifikovana spinalna mišićna distrofija. Svi koji žele da prate koncert, moraće da pošalju sms sa brojem 845 na 3030. Pevačica Marija Šerifović odlučila je da spoji lepo i korisno.

Marija Šerifović spremna za maratonski koncert, a razlog će vas oduševiti! (VIDEO)

ALO - 30.11.2020

Regionalna muzička zvezda Marija Šerifović po ko zna koji put našla je snage da svojim apelom i glasnom porukom pozove sve da se ujedine u borbi za život malene Minje Matić. “Stvar je ozbiljna i vremena je malo. Čekam vas u petak, 04. decembra u 19h na YouBox-u.

Marija spremna za maratonski koncert za pomoć maloj Minji: "Pevaću dok me grlo bude služilo”

Telegraf - 30.11.2020

Regionalna muzička zvezda Marija Šerifović po ko zna koji put našla je snage da svojim apelom i glasnom porukom pozove sve da se ujedine u borbi za život malene Minje Matić. - Stvar je ozbiljna i vremena je malo. Čekam vas u petak, 04. decembra u 19 časova na YouBox-u.

"PEVAĆU DOK NE SKUPIMO PARE, DOK ME GRLO BUDE SLUŽILO" Marija održava poseban koncert, a RAZLOG će oduševiti sve

Blic - 30.11.2020

Regionalna muzička zvezda Marija Šerifović po ko zna koji put našla je snage da svojim apelom i glasnom porukom pozove sve da se ujedine u borbi za život malene Minje Matić. - Stvar je ozbiljna i vremena je malo. Čekam vas.

Marija Šerifović održava onlajn koncert za Minju, "ulaznica" je SMS

N1 - 30.11.2020

Pevačica Marija Šerifović održaće onlajn koncert za malu Minju, kojoj je dijagnostifikovana spinalna mišićna distrofija. Svi koji žele da prate koncert, moraće da pošalju sms sa brojem 845 na 3030. Pevačica Marija Šerifović odlučila je da spoji lepo i korisno.

Popijte kafu 5. decembra i pružite Minji šansu za život

Nova - 29.11.2020

Minja Matić, devojčica koja boluju od spinalne mišićne atrofije, nastavlja da se bori za svoj život. Akcija prikupljanja pomoći za malenu Minju traje nedeljama, a najnovija akcija biće realizovana 5. decembra i to na veoma inventivan način.