TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

DRLJAČA PEVAO NA OPERACIONOM STOLU! Velika ispovest pevača posle operacije: Sreća pa je sve otkriveno NA VREME!

Kurir - 09.11.2019

Bora Drljača uspešno se oporavlja posle operacije debelog creva, koja je hitno obavljena pre dva dana u Urgentnom centru. Pevaču je hirurškim putem odstranjen tumor, pa će se narednih nedelju dana lečiti na odeljenju, na kom je konstantno pod lekarskom kontrolom.

ČIM SAM UŠAO U BOLNICU ZAPEVAO SAM: Ispovest Bore Drljače iz BOLNIČKE POSTELJE! Bio sam uplašen od PODMUKLE BOLESTI

Espreso - 09.11.2019

Čim je Drljača stigao na odeljenje dan pre operacije, smešten je u sobu u kojoj je sam Bora Drljača uspešno se oporavlja posle operacije debelog creva , koja je hitno obavljena pre dva dana u Urgentnom centru .

Prva ispovest posle operacije!

ALO - 09.11.2019

Bori se. Bora Drljača uspešno se oporavlja posle operacije debelog creva, koja je hitno obavljena pre dva dana u Urgentnom centru. GAGIĆEVU NE SMATRA SUPRUGOM?! Darka Lazića pitali za Marinu, on pričao o Ani Sević: Ja sam se sa mojom ženom razveo! (VIDEO) Pevaču je hirurškim ...

BORA DRLJAČA PODIGAO BOLNICU NA NOGE: Pevač pred OPERACIJU uradio OVO?! Medicinske sestre UŽIVALE?!

Srbija Danas - 09.11.2019

Bora Drljača uspešno se oporavlja posle operacije debelog creva, koja je hitno obavljena pre dva dana u Urgentnom centru. Pevaču je hirurškim putem odstranjen tumor, pa će se narednih nedelju dana lečiti na odeljenju, na kom je konstantno pod lekarskom kontrolom.

BORA DRLJAČA SE OGLASIO IZ BOLNIČKE POSTELJE Nije želeo da niko sem porodice zna da je TEŠKO BOLESTAN

Blic - 08.11.2019

Narodni pevač Bora Drljača operisan je u Kliničkom centru Srbije. On se nalazi na odeljenju za digestivnu hirurgiju, gde je operisao debelo crevo, a hirurški zahvat je prošao uspešno. Kaže da se oseća dobro. - Bolje mi je kada spavam, prolazi vreme.

BORA DRLJAČA SE OGLASIO IZ BOLNIČKE POSTELJE: Jači sam nego ikada! A EVO kada će pevač PROHODATI!

Kurir - 08.11.2019

Bora Drljača poznati pevač narodne muzike operisan je u Kliničkom centru Srbije. On se nalazi na odeljenju za digestivnu hirurgiju, gde je operisao debelo crevo, a hirurški zahvat je prošao uspešno. - Bolje mi je kada spavam, prolazi vreme.

BORA DRLJAČA MESECIMA JE KRIO TEŠKU BOLEST? Posle 3 sata na operacionom stolu moraće punih nedelju dana da leži U ...

Kurir - 08.11.2019

Bora Drljača je pre nekoliko dana hitno primljen u Urgentni centar. Kako Kurir saznaje, pevač je u jutarnjim satima operisan, nakon čega je zadržan na odeljenju Prve hirurške bolnice. Bora je dan pred operaciju došao u Urgentni zbog nesnosnih bolova i tek tada je objavio da je ...

"Bolje mi JE kad spavam"

ALO - 08.11.2019

Operacija je bila uspešna! Bora Drljača poznati pevač narodne muzike operisan je u Kliničkom centru Srbije. On se nalazi na odeljenju za digestivnu hirurgiju, gde je operisao debelo crevo, a hirurški zahvat je prošao uspešno.

Prava istina o zdravstvenom stanju folk pevača

ALO - 08.11.2019

Juče je operisan. Pevač narodne muzike Bora Drljača je usled pogoršanog zdravstvenog stanja završio u Urgentnom centru. Naime, pevač je prethodnih dana trpeo nesnosne bolove zbog čega je potražio lekarsku pomoć, a ubrzo mu je zakazana operacija.

Bora Drljača zaglavio u Urgentnom!

Svet - 08.11.2019

Bora Drljača, osim što se još uvek nije u potpunosti oporavio od smrti supruge Rade, bori se i sa zdravstvenim problemima. Zbog čestih tegoba i bolova koje ima u poslednje vreme završio je u Urgentnom centru, a kako se navodi, lekari su ga zadržali na detaljnim ispitivanjima.

BORA DRLJAČA MESECIMA KRIO OZBILJNU BOLEST: Operacija trajala SATIMA, a evo KOLIKO će morati da leži u bolnici!

Espreso - 08.11.2019

Njegov doktor mu se obratio i rekao da je sve proteklo kako treba i da pod hitno mora na dijetu Bora Drljača je pre nekoliko dana hitno primljen u Urgentni centar . Kako Kurir saznaje, pevač je u jutarnjim satima operisan , nakon čega je zadržan na odeljenju Prve hirurške ...

Samo porodica je znala!

ALO - 08.11.2019

Drama! Bora Drljača je pre nekoliko dana hitno primljen u Urgentni centar. Kako Kurir saznaje, pevač je u jutarnjim satima operisan, nakon čega je zadržan na odeljenju Prve hirurške bolnice. NEVEROVATNO LIČE! Ona je unuka Ane Bekute! Takmičila se u "Zvezdama Granda", svi ...

OTKRIVAMO OD ČEGA ZAISTA BOLUJE BORA DRLJAČA: Ovu informaciju je čekala cela Srbija!

Espreso - 08.11.2019

Pevač je prethodnih dana trpeo nesnosne bolove zbog čega je potražio lekarsku pomoć Pevač narodne muzike Bora Drljača je usled pogoršanog zdravstvenog stanja završio u Urgentnom centru. Naime, pevač je prethodnih dana trpeo nesnosne bolove zbog čega je potražio lekarsku pomoć, a ...

Bora Drljača mesecima krio tešku bolest?! Operacija trajala 3 sata!

Svet Plus - 08.11.2019

Bora Drljača mesecima krio tešku bolest?! Pevač je pre nekoliko dana hitno primljen u Urgentni centar. Operisan je je u jutarnjim satima, nakon čega je zadržan na odeljenju Prve hirurške bolnice. Operacija je trajala 3 sata! Autor: O.J Izvor: ...

Bora Drljača se oglasio iz bolničke postelje, pa poručio kako se oseća!

Puls online - 08.11.2019

Bora Drljača poznati pevač narodne muzike operisan je u Kliničkom centru Srbije, nakon operacije debelog creva. On je iz bolničke postelje rekao da se oseća sada bolje. - Bolje mi je kada spavam, prolazi vreme. Dobro ide, sve dobro ide, jači sam nego ikada.

OGLASIO SE BORA DRLJAČA: Pevač OTKRIO kako se sada OSEĆA! Evo kada će PROHODATI!

Srbija Danas - 08.11.2019

Bora Drljača poznati pevač narodne muzike operisan je u Kliničkom centru Srbije. On se nalazi na odeljenju za digestivnu hirurgiju, gde je operisao debelo crevo, a hirurški zahvat je prošao uspešno. - Bolje mi je kada spavam, prolazi vreme.

LEKARI SU ZA BORU DALI SVE OD SEBE! Prošli put ga je snašla takva muka da je na kraju samo bio srećan ŠTO JE ŽIV, a sad ...

Kurir - 07.11.2019

Bora Drljača operisan je danas u Kliničkom centru Srbije. Pevač se nalazi na klinici za digestivnu hirurgiju. Operisano mu je debelo crevo. "Bora se juče javio lekarima u Urgentnom centru, žalio se na bolove u stomaku koje je danima trpeo.

BORA DRLJAČA HITNO OPERISAN! Pre 2 dana je otišao na rutinsku kontrolu, a onda je lekar video OVO!

Kurir - 07.11.2019

Bora Drljača pre dva dana bio je na rutinskoj kontroli stomaka. Lekar je tada, kako se navodi, primetio primene na debelom crevu, pa mu zakazao hitnu operaciju. Njegov kolega i veliki prijatelj Era Ojdanić nada se da nije kancer u pitanju, jer bi to onda značilo da je stanje ...

NAŠ PEVAČ HITNO PREBAČEN U BOLNICU Dugo trpeo bolove, oka nije mogao da sklopi

Blic - 07.11.2019

Pevač Bora Drljača zbog zdravstvenih problema iznenada je završio u bolnici. Zbog čestih tegoba i bolova koje ima u poslednje vreme završio je u Urgentnom centru, a kako se navodi, lekari su ga zadržali na detaljnim ispitivanjima, piše Pink.rs.

BORA DRLJAČA NADRLJAO! Pevač završio u bolnici, spremaju ga za HITNU OPERACIJU?!

Kurir - 07.11.2019

Bora Drljača je usled pogoršanog zdravsvenog stanja završio u bolnici, a prema poslednjim informacijama pevač je na operacionom stolu i svakog trenutka se čeka operacija. Naime, on je danima unazad trpeo nesnosne bolove, zbog čega je juče ujutru završio u Urgentnom centru.

Pojavila se slika iz bolnice!

ALO - 07.11.2019

Nalazi se na klinici za digestivnu hirurgiju. Poznati pevač narodne muzike Bora Drljača (78) danas je perisan u Kliničkom centru Srbije. ZAVRŠIO U URGENTNOM! Bori Drljači pozlilo, hitno hospitalizovan! Pevaču je operisano debelo crevo, a više informacija o tome pročitajte OVDE .

Danima trpeo nesnosne bolove

ALO - 07.11.2019

Njegov prijatelj sve potvrdio... Pevač narodne muzike Bora Drljača (78) trenutno se nalazi na operacionom stolu. Drljača je danima unazad trpeo nesnosne bolove, zbog čega je juče ujutru završio u Urgentnom centru.

"Veoma je loše"

ALO - 07.11.2019

Evo šta se događa sa pevačem! Pevač Bora Drljača juče je imao hitnu operaciju na debelom crevu, saznaje „Alo!“. Drljača je pre dva dana bio na rutinskoj kontroli stomaka, tokom kog je doktor otkrio promene na debelom crevu, te je zakazao pevaču hitnu operaciju.

Lekari spasili Bori Drljači život: Završena operacija legende narodne muzike, a sad sledi dug oporavak

Novosti - 07.11.2019

Pevaču Bori Drljači operisano debelo crevo u Kliničkom centru Srbije Poznati pevač narodne muzike Bora Drljača (78) danas je operisan u Kliničkom centru Srbije. Naime, Bora se nalazi na klinici za digestivnu hirurgiju, a danas je hitno operisan.

Bora Drljača, nakon detaljnih pregleda, završio na operacionom stolu!

Svet Plus - 07.11.2019

Pevač je danima unazad trpeo nesnosne bolove, zbog čega je u sredu ujutru završio u Urgentnom centru. Bora Drljača, nakon detaljnih pregleda, završio na operacionom stolu! Autor: O.J Izvor: ...

PEVAČ HITNO PREBAČEN U BOLNICU: Dugo trpeo bolove!

Puls online - 07.11.2019

Zbog čestih tegoba i bolova koje ima u poslednje vreme Bora Drljača završio je u Urgentnom centru. Kako se navodi, lekari su ga zadržali na detaljnim ispitivanjima, piše Pink.rs. - Bora je dugo trpeo bolove, mislio je da će ga proći, kao i obično, međutim, kako cele noći oka ...

Nakon nesnosnih bolova i detaljnih pregleda, PEVAČ ZAVRŠIO NA OPERACIONOM STOLU

Srbija Danas - 07.11.2019

Pevač narodne muzike Bora Drljača (78) trenutno se nalazi na operacionom stolu. Drljača je danima unazad trpeo nesnosne bolove, zbog čega je juče ujutru završio u Urgentnom centru. Pevač je u bolnici zadržan zbog detaljnih pregleda, a danas se našao na operacionom stolu.

DRLJAČA NA IVICI ŽIVOTA!? LEKARI SE BORE - Stanje je ALARMANTNO: "Došao je u poslednjem trenutku"

Srbija Danas - 07.11.2019

Pevač Bora Drljača je hitno operisan u Beogradu na Klinici za digestivnu hirurgiju u Kliničkom centru Srbije, poznatijoj kao Prva hirurska klinika. Hirurzi su mu navodno odstranili deo debelog creva. Bora je primljen dan ranije u Urgentni centar zbog bolova, koje je imao već ...

BORA DRLJAČA ZAVRŠIO U URGENTNOM! Mislio je da će ga bol proći, a onda više oka nije mogao da sklopi od muke: Zadržan ...

Kurir - 06.11.2019

Bora Drljača , osim što se još uvek nije u potpunosti oporavio od smrti supruge Rade, bori se i sa zdravstvenim problemima. Zbog čestih tegoba i bolova koje ima u poslednje vreme završio je u Urgentnom centru, a kako se navodi, lekari su ga zadržali na detaljnim ispitivanjima.

Bora Drljača završio u urgentnom: Era Ojdanić otkrio sve o njegovom zdravstvenom stanju

Novosti - 06.11.2019

Poznati pevač Bora Drljača (78) zbog čestih tegoba i bolova koje ima u poslednje vreme završio u Urgentnom centru, a lekari su ga zadržali na detaljnim ispitivanjima Poznati pevač Bora Drljača (78) zbog čestih tegoba i bolova koje ima u poslednje vreme završio u Urgentnom ...

BORA DRLJAČA ZAVRŠIO U BOLNICI! Dugo je trpeo bolove, mislio je da će ga proći...

Informer - 06.11.2019

Poznati pevač narodne muzike Bora Drljača (78) u decembru prošle godine ostao je bez supruge Rade koja je preminula posle duge i teške bolesti. Bori je njena smrt veoma teško pala, a sada pevač ima zdravstvene probleme Bora je zbog čestih tegoba i bolova koje ima u poslednje ...

Završio u Urgentnom!

ALO - 06.11.2019

Šok! Poznati pevač narodne muzike Bora Drljača (78) u decembru prošle godine ostao je bez supruge Rade koja je preminula posle duge i teške bolesti. Bori je njena smrt veoma teško pala, a sada pevač ima zdravstvene probleme.

BORA DRLJAČA ZAVRŠIO U URGENTNOM: Pevaču pozlilo, hitno hospitalizovan!

Espreso - 06.11.2019

Još uvek ne može da se pomiri sa gubitkom supruge Poznati pevač narodne muzike Bora Drljača (78) u decembru prošle godine ostao je bez supruge Rade koja je preminula posle duge i teške bolesti. Bori je njena smrt veoma teško pala, a sada, kako saznajemo, pevač ima zdravstvene ...

Drama: POZNATI PEVAČ NARODNE MUZIKE ZAVRŠIO U URGENTNOM! Ovo je razlog

Srbija Danas - 06.11.2019

Poznati pevač narodne muzike Bora Drljača u decembru prošle godine ostao je bez supruge Rade koja je preminula posle duge i teške bolesti. Bori je njena smrt veoma teško pala, a sada pevač ima zdravstvene probleme.