TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Uskoro manji porez na zarade

Novosti - 11.07.2018

Siniša Mali, ministar finansija, najavio smanjenje nameta za zaposlene od 2019. godine BRŽI povraćaj poreza na dodatu vrednost i manji porez na zarade biće mere na kojima će insistirati Ministarstvo finansija, najavio je u sredu Siniša Mali.

Mali: Smanjujemo porez na zarade, brže do PDV-a

B92 - 11.07.2018

Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali najavio je da će od početka naredne godine biti smanjen porez na zarade. "Hoćemo da smanjimo porez na zarade i predlog će već ove godine biti gotov", rekao je Mali u Privrednoj komori Srbije na izboru za "Blic preduzetnika 2017. godine".

Mali: Od iduće godine manji porez na zarade

Novi Magazin - 11.07.2018

Ministar finansija Srbije Siniša Mali najavio je danas da će od naredne godine biti smanjen porez na zarade. Mali je u Privrednoj komori Srbije na proglašenju "Blic preduzetnika 2017" rekao da će tokom ove godine biti završen kompetan predlog kako bi ta mera mogla da se sprovodi ...

Mali: Manji porez na zarade od naredne godine

RTV - 11.07.2018

Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas da će od početka naredne godine biti smanjen porez na zarade. "Hoćemo da smanjimo porez na zarade i predlog će već ove godine biti gotov", rekao je Mali u Privrednoj komori Srbije na izboru za "Blic preduzetnika 2017. godine".

Mali: Od iduće godine manji porez na zarade

Mondo - 11.07.2018

Ministar finansija Srbije Siniša Mali najavio je danas da će od naredne godine biti smanjen porez na zarade. Mali je u Privrednoj komori Srbije na proglašenju "Blic preduzetnika 2017" rekao da će tokom ove godine biti završen kompetan predlog kako bi ta mera mogla da se sprovodi ...

Mali: Manji porez na zarade od 2019. godine

Pink - 11.07.2018

Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas da će od početka naredne godine biti smanjen porez na zarade. - Hoćemo da smanjimo porez na zarade i predlog će već ove godine biti gotov - rekao je Mali u Privrednoj komori Srbije.

Mali: Smanjuje se porez na zarade

BizLife - 11.07.2018

Ministar finansija Srbije Siniša Mali najavio je danas da će od naredne godine biti smanjen porez na zarade. Mali je rekao da će tokom ove godine biti završen kompletan predlog kako bi ta mera mogla da se sprovodi od janura naredne godine.

MALI: Od naredne godine manji porez na zarade

Kurir - 11.07.2018

Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas da će od početka naredne godine biti smanjen porez na zarade. "Hoćemo da smanjimo porez na zarade i predlog će već ove godine biti gotov", rekao je Mali u Privrednoj komori Srbije.

Ministar finansija objavio dobre vesti: Građani Srbije, od sledeće godine MANJI POREZ na ZARADE!

Srbija Danas - 11.07.2018

Ministar finansija Siniša Mali najavio je da će od početka naredne godine biti smanjen porez na zarade. - Hoćemo da smanjimo porez na zarade i predlog će već ove godine biti gotov - rekao je Mali u Privrednoj komori Srbije.

Ministarsko obećanje: Manji porez na zarade od 2019. godine

Politika - 11.07.2018

Porez na plate biće umanjen od početka naredne godine, najavio je Siniša Mali, ministar finansija. Za koliko će biti umanjen taj namet, koji se trenutno obračunava po stopi od 10 odsto, nije poznato. Ministar je samo rekao da će tokom ove godine biti završen kompletan predlog ...

Mali: Manji porez na zarade od sledeće godine

Politika - 11.07.2018

Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas da će od početka naredne godine biti smanjen porez na zarade. „Hoćemo da smanjimo porez na zarade i predlog će već ove godine biti gotov”, rekao je Mali u Privrednoj komori Srbije.

Od početka iduće godine manji porez na zarade i brži povraćaj PDV

Blic - 11.07.2018

Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas da će od početka naredne godine biti smanjen porez na zarade. - Hoćemo da smanjimo porez na zarade i predlog će već ove godine biti gotov - rekao je Mali u Privrednoj komori Srbije na izboru za "Blic preduzetnika 2017. godine" .

SINIŠA MALI NAJAVLJUJE DOBRE VESTI: OD 2019. godine MANJI porez na zarade!

Espreso - 11.07.2018

Ministar finansija najavio da će prvi sledeći korak biti smanjenje poreza na zarade Siniša Mali foto: Fonet Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas da će od početka naredne godine biti smanjen porez na zarade. Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati.

Mali: Manji porez na zarade od 2019. godine

Novosti - 11.07.2018

Ministar finansija najavio da će prvi sledeći korak biti smanjenje poreza na zarade Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas da će od početka naredne godine biti smanjen porez na zarade. "Hoćemo da smanjimo porez na zarade i predlog će već ove godine biti gotov", rekao je ...