TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

DNEVNI HOROSKOP BEZ UVIJANJA: Ovim znacima će se sreća napokon preokrenuti - da li ste među njima?

Srbija Danas - 22.04.2021

Evo šta vam je Zodijak spremio za danas: Ovan Ljubav: Sačuvajte samokontrolu, bolje je da ne provocirate partnera na uzajamno dokazivanje. Stvari lako mogu da izmaknu kontroli. Posao: Potrebno je da sagledate različite događaje na poslovnoj sceni i svoju ulogu ili mogućnosti.

Dnevni horoskop za 22.4: Devicama stranac golica maštu

Nova - 22.04.2021

Pročitajte dnevni horoskop za 22. april 2021. godine. Ovan Jedan prosečan radni dan je pred tipičnim Ovnovima, tako da višak slobodnog vremena možete iskoristiti na bavljenje nekom fizičkom aktivnošću ili pak završite neki sitniji sporedni poslić.

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. APRIL: Lavovi, sada je pravi momenat za promenu posla

Telegraf - 22.04.2021

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće. www.astrousluge.com POSAO: Zabrinuti ste zbog ozbiljnog smanjenja obima posla. Pokušavate da osmislite na koji način da pokrenete posao. LJUBAV: Bračna partnerka je nezadovoljna brakom.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 22. APRIL: BLIZANCE očekuje nestabilan ljubavni odnos, dok će OVAJ znak imati uspeh na POSLU!

Informer - 22.04.2021

Evo šta vam zvezde danas poručuju... OVAN ENERGIJA MARSA U NATALNOJ KARTI! Ako je u Ovnu, vi ste ENERGIČNA osoba, u Devici - MARLJIVI ste, a u LAVU donosi... NE UMEJU DA ŠTEDE! Ovi horoskopski znaci su UVEK ŠVORC! ENERGIJA MARSA U NATALNOJ KARTI! Ako je u Ovnu, vi ste ENERGIČNA ...

OVA TRI ZNAKA ĆE U MAJU DOŽIVETI LJUBAV KAO IZ BAJKE: Rodiće se nove emocije, a univerzum će biti na vašoj strani!

Republika - 22.04.2021

U maju nas očekuje senzualnost, ljubav, estetika i elokvencija. Ovo je doba godina kada se sve budi, daje krila i novu energiju. Period u kojem se rađaju neke nove emocije, a procvetaju i divne ljubavi. Maj donosi najveći ljubavni uspeh za ova 3 horoskopska znaka: Vi ste glavna ...

Dnevni horoskop za 22. april 2021. Vodolije će danas imati brdo obaveza

Srbija24 - 22.04.2021

Ovan Ljubav: Sačuvajte samokontrolu, bolje je da ne provocirate partnera na uzajamno dokazivanje. Stvari lako mogu da izmaknu kontroli. Posao: Potrebno je da sagledate različite događaje na poslovnoj sceni i svoju ulogu ili mogućnosti.

Dnevni horoskop za 21.4: Rak će se prijatno iznenaditi

Nova - 21.04.2021

Pročitajte dnevni horoskop za 21. april 2021. godine. Ovan Sve teče po planu što se tekućih obaveza tiče, pa bi većina Ovnova višak energije i adrenalina danas mogla da usmeri na neku sportsku aktivnost ili se posveti nekom omiljenom hobiju.

Dnevni horoskop za 21. april 2021. Bikovi, nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešno ponašanje

Srbija24 - 21.04.2021

Ovan Ljubav: Dopada Vam se ono što je »nedostižno« ili osoba do koje ne dopire Vaš glas. Razmislite kome treba da uputite ljubavni poziv. Posao: Umete da organizujete zajednički posao ili da napravite pravilnu raspodelu uloga i interesa.

HOROSKOP ZA 21. APRIL - OVNOVI - idealan je period za stabilizaciju veze! DEVICE, očekuje vas nov posao, dok ovi ...

Informer - 21.04.2021

Saznajte šta vam zvezde poručuju OVAN VENERA U BIKU! Neverovatan ASTRO PERIOD - pazite šta ŽELITE, jer se ŽELJE sada ISPUNJAVAJU 5 NAJMANIPULATVNIJIH ZNAKOVA! Posebno se pripazite RAKOVA! VENERA U BIKU! Neverovatan ASTRO PERIOD - pazite šta ŽELITE, jer se ŽELJE sada ISPUNJAVAJU ...