TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Izrael napao sirijsku vazduhoplovnu vojnu bazu

Blic - 15.01.2020

Sirijska vojska je saopštila da su izraelski avioni gađali glavnu sirijsku vazduhoplovnu vojnu bazu T4 u provinciji Homs, i da je u napadu pričinjena samo materijalna šteta. Portparol sirijske vojske rekao je za državne medije da su četiri izraelska projektila pogodila bazu, ali ...

Rakete i dronovi se obrušili na Siriju: Na meti baza koju je već gađao dobro poznati neprijatelj

Novosti - 14.01.2020

Baza je pored raketa bila i na udaru dronova od kojih su neki oboreni Raketni napad na sirijsku vojnu bazu T4 presretnut je večeras u provinciji Homs od strane protivvazdušne odbrane, piše državna agencija SANA.

RAKETAMA I DRONOVIMA NA SIRIJU! Na meti baza koju je već gađao dobro poznati neprijatelj

Informer - 14.01.2020

Raketni napad na sirijsku vojnu bazu T4 presretnut je večeras u provinciji Homs od strane protivvazdušne odbrane, piše državna agencija Sana Baza je pored raketa bila i na udaru dronova od kojih su neki oboreni.

Napadnuta baza u Siriji: Oboreni dronovi i rakete

B92 - 14.01.2020

Sirijska aviobaza Tifor (T4) na istoku provincije Homs bila je meta napada dronova i raketa, javila je sirijska agencija SANA, prenosi Sputnjik. Agencija javlja da je jedan broj dronova i raketa oboren. Još uvek nije poznato ko je napao bazu i kojim sredstvima, piše Sputnjik.

Nepoznata sila napala žestoko

ALO - 14.01.2020

Narod u strahu. Sistemi protivvazdušne odbrane Sirije odbijaju napad na avio-bazu na istoku provincije Homs, javila je sirijska agencija SANA. Prema podacima agencije — meta napada je avio-baza "Tifor". Ko je napao bazu i kojim sredstvima — za sada ostaje nepoznato, prenosi ...

Sirijska baza meta forsiranog napada iz vazduha — reagovao PVO

Sputnik - 14.01.2020

Sirijska aviobaza Tifor (T4) na istoku provincije Homs bila je meta napada dronova i raketa, javila je sirijska agencija SANA. Agencija javlja da je jedan broj dronova i raketa oboren. Ko je napao bazu i kojim sredstvima — za sada je nepoznato.

Napadnuta baza u Siriji: Oboreni dronovi i rakete

Avaz - 14.01.2020

Sirijska aviobaza Tifor (T4) na istoku provincije Homs bila je meta napada dronova i raketa, javila je sirijska agencija SANA. Agencija javlja da je jedan broj dronova i raketa oboren. Još nije poznato ko je napao bazu i kojim sredstvima.

ŽESTOK VAZDUŠNI NAPAD U SIRIJI: Reagovao PVO, jedan broj aviona i dronova je oboren!

Srbija Danas - 14.01.2020

Sirijska aviobaza Tifor (T4) na istoku provincije Homs bila je meta napada dronova i raketa, javila je sirijska agencija SANA. Agencije javljaju da je jedan broj dronova i raketa oboren. Mediji javljaju da su neidentifikovani avioni pogodili nekoliko objekata na vojnom aerodromu ...

Napadnuta baza u Siriji: Oboreni dronovi i rakete

Portalanalitika - 14.01.2020

Sirijska aviobaza Tifor (T4) na istoku provincije Homs bila je meta napada dronova i raketa, javila je sirijska agencija SANA. Agencija javlja da je jedan broj dronova i raketa oboren. Još nije poznato ko je napao bazu i kojim sredstvima.

Raketni napad na bazu u Siriji, PVO uspešno delovao

Vesti Online - 15.01.2020

Sirijska aviobaza Tifor (T4) na istoku provincije Homs bila je meta napada dronova i raketa, javila je sirijska agencija SANA. Agencija javlja da je jedan broj dronova i raketa oboren. Ko je napao bazu i kojim sredstvima – za sada je nepoznato.

Izraelske rakete i dronovi se ponovo obrušili na Siriju

Novosti - 15.01.2020

Baza je pored raketa bila i na udaru dronova od kojih su neki oboreni Sirijska vojska je saopštila da su izraelski avioni gađali glavnu sirijsku vazduhoplovnu vojnu bazu T4 u provinciji Homs, i da je u napadu pričinjena samo materijalna šteta.