TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vozač GSP koji je blokirao saobraćaj priznao delo, dobio sedam meseci kućnog zatvora

Tanjug - 15.01.2022

Vozač GSP koji je blokirao saobraćaj priznao delo, dobio sedam meseci kućnog zatvora Vozač je u četvrtak uveče na sat vremena blokirao autobusom jednu ulicu u Mirijevu, zbog čega je veliki broj drugih vozila stajao, a istovremeno se oglušivao o zahteve policije.

Vozač autobusa, koji je blokirao saobraćaj na Mirijevu, priznao krivicu: Moraće u kućni pritvor

Telegraf - 15.01.2022

Vozač autobusa na liniji 74, koji je 13. januara blokirao oko sat vremena Mirijevski venac na Zvezdari , pa uhapšen jer se oglušio o zahteve policije, priznao je krivicu na saslušanju , saznaje Telegraf.rs u Tužilaštvu. Osumnjičeni vozač S. M.

VOZAČ SA LINIJE 74 DOBIO NANOGICU: Blokirao saobraćaj na sat vremena pa se nagodio sa tužilaštvom! KAJAO SE I ...

Kurir - 15.01.2022

Osumnjiceni S. M. vozač autobusa na liniji broj 74, priznao je izvršenje dela i sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela napad na sluzbeno lice. Njemu je izrečena kazna zatvora u trajanju od 7 meseci koju će izdržavati u kućnim uslovima.

PRIZNAO KRIVICU ZA INCIDENT NA MIRIJEVU: Vozač autobusa 74 sklopio sporazum sa tužilaštvom, dobio 7 meseci kućnog ...

Novosti - 15.01.2022

Vozač S.M. je sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela napad na sluzbeno lice iz člana 323 KZ. NJemu je izrečena kazna zatvora u trajanju od 7 meseci koju će izdržavati u kućnim uslovima.

OSUĐEN VOZAČ AUTOBUSA KOJI JE BLOKIRAO MIRIJEVSKI VENAC! Krivicu je priznao, evo kako će odslužiti kaznu!

Informer - 15.01.2022

Osumnjičeni S.M. vozač autobusa na liniji br 74, priznao je izvršenje dela i sa Tužilaštvom zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela napad na službeno lice Istom prilikom vozaču je izrečena kazna zatvora u trajanju od 7 meseci koju ce izdržavati u kućnim uslovima.

Vozač autobusa osumnjičen da je blokirao saobraćaj, priznao krivicu

24online - 15.01.2022

Vozač autobusa na liniji 74, koji je 13. januara blokirao oko sat vremena Mirijevski venac na Zvezdari, pa uhapšen jer se oglušio o zahteve policije, priznao je krivicu na saslušanju, saznaje Telegraf.rs u Tužilaštvu. Osumnjičeni vozač S. M.

VOZAČ AUTOBUSA U MIRIJEVU PRIZNAO KRIVICU! Evo šta ga čeka

Espreso - 15.01.2022

NJemu je izrečena kazna zatvora u trajanju od 7 meseci koju će izdržavati u kućnim uslovima Vozač autobusa na liniji 74 koji je juče na Mirijevu blokirao put na sat vremena, danas je sa tužilaaštvom zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela, saznaju Novosti. Vozač S.M.

Vozač beogradskog GSP-a priznao delo, dobio sedam meseci kućnog zatvora

RTV - 15.01.2022

Vozač autobusa na liniji 74 S.M. koji je u četvrtak uveče blokirao saobraćaj u Mirijevu na sat vremena, priznao je izvršenje dela i sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela.

Vozač GSP priznao delo, dobio 7 meseci kućnog zatvora

B92 - 15.01.2022

Vozač autobusa na liniji 74 S.M. koji je u četvrtak uveče blokirao saobraćaj u Mirijevu na sat vremena, priznao je izvrešenje dela . Sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu zaključio je sporazum o priznanju krivičnog dela.

PRIZNAO KRIVICU! Evo koliku je kaznu dobio vozač gradskog autobusa koji je blokirao saobraćaj na Mirijevu!

Republika - 15.01.2022

Vozač S.M. je sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela napad na službeno lice iz člana 323 KZ, saznaju Novosti. Njemu je izrečena kazna zatvora u trajanju od 7 meseci koju će izdržavati u kućnim uslovima.

PRIZNAO KRIVICU! Evo koliku je kaznu dobio vozač gradskog autobusa koji je blokirao saobraćaj na Mirijevu! (FOTO+VIDEO)

Pink - 15.01.2022

Vozač autobusa na liniji 74 koji je prekjuče na Mirijevu blokirao put na sat vremena, danas je sa tužilaštvom zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela. Vozač S.M. je sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela napad na službeno lice iz ...

Vozač GSP-a priznao delo, dobio 7 meseci kućnog zatvora

Politika - 15.01.2022

Vozač autobusa na liniji 74 S. M. koji je u četvrtak uveče blokirao saobraćaj u Mirijevu na sat vremena, priznao je izvrešenje dela i sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela.

Pomahnitali vozač autobusa na liniji 74 osuđen na 7 meseci kućnog zatvora

Nova - 15.01.2022

Vozač autobusa na liniji 74 S.M. koji je u četvrtak uveče blokirao saobraćaj u Mirijevu na sat vremena, priznao je izvrešenje dela i sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela.

IZMENE U REDU VOŽNJE BG VOZA: Izmenjeni režim na snazi od 18. januara do 4. februara

Novosti - 14.01.2022

Na relaciji „Batajnica – Ovča – Batajnica” svakodnevno će se organizovati saobraćaj sledećih vozova i to: • Voz broj 28001, koji po redu vožnje saobraća na relaciji Batajnica (5.50) – Ovča (6.49), saobraća na celoj relaciji; • Voz broj 28009, koji po redu vožnje saobraća na ...

Šta se desilo pre DRAMATIČNOG HAPŠENJA VOZAČA GRADSKOG AUTOBUSA: Snimak je odmah završio na Internetu, S. M. zaposlen ...

Blic - 14.01.2022

Vozač S. M. koji je juče uhapšen u Mirijevu, a čiji se nimak dramatičnog hapšenja pojavio i na društvenim mrežama, ušao je u verbalni koflikt sa policijom koja je regulisala saobraćaj u ulici Mirijevski venac, kažu za "Blic" u Sekretarijtu za javni prevoz.