TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Opljačkana poslovnica lutrije BiH, povređene dve osobe

B92 - 28.10.2021

Tokom pljačke poslovnice Lutrije BiH u Sarajevu u sredu uveče povređene su dve osobe. Policijska stanica Centar je u sredu u 19.15 sati dobila dojavu o pljački poslovnice Lutrije BiH koja se nalazi u sarajevskoj ulici Dejzina Bikića, a koju su izvršila tri maskirane osobe.

Opljačkana poslovnica "Lutrije BiH": Povrijeđeni uposlenik i žena

Avaz - 28.10.2021

Tri maskirana razbojnika, naoružani s pištoljem, upali su sinoć u 19:15 sati u poslovnicu „Lutrije BiH“ u ulici Dejzina Bikića u centru Sarajeva . Kako je saopćeno iz sarajevske policije, u trenutku pljačke u poslovnici su se nalazili radnik i žena.

Opljačkana poslovnica Lutrije BiH u Sarajevu, povređene dve osobe

Blic - 28.10.2021

Tokom pljačke poslovnice Lutrije BiH u Sarajevu u sredu naveče povređene su dve osobe. Policijska stanica Centar je u srijedu u 19.15 dobila dojavu o pljački poslovnice Lutrije BiH koja se nalazi u sarajevskoj ulici Dejzina Bikića, a koju su izvršila tri maskirane osobe, piše ...

OPLJAČKANA POSLOVNICA LUTRIJE BiH U SARAJEVU: Povređene 2 osobe

Espreso - 28.10.2021

Policija radi na identifikaciji i pronalasku počinitelja pljački Tokom pljačke poslovnice Lutrije BiH u Sarajevu u sredu naveče povređene su dve osobe. Policijska stanica Centar je u sredu u 19.15 dobila dojavu o pljački poslovnice Lutrije BiH koja se nalazi u sarajevskoj ulici ...

Opljačkana poslovnica "Lutrije BiH" u Sarajevu: Povrijeđeni uposlenik i žena

Vijesti.ba - 28.10.2021

Tri maskirana razbojnika, naoružani s pištoljem, upali su sinoć u 19:15 sati u poslovnicu „Lutrije BiH“ u ulici Dejzina Bikića u centru Sarajeva. Kako je saopćeno iz sarajevske policije, u trenutku pljačke u poslovnici su se nalazili radnik i žena.

U Sarajevu opljačkana poslovnica Lutrije BiH, povrijeđene dvije osobe

Radio Sarajevo - 28.10.2021

Tri maskirana razbojnika, naoružani s pištoljem, upali su sinoć u 19:15 sati u poslovnicu Lutrije BiH u ulici Dejzina Bikića u centru Sarajeva. Kako je saopćeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova KS, u trenutku pljačke u poslovnici su se nalazili radnik i žena.