TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mare je na stubu srama zbog SKANDALA, a malo je poznato da je njegova žena ćerka poznatog muzičara, a kum popularan ...

Srbija Danas - 14.10.2019

Tokom vikenda je napravio haos, a njegov život je i te kako intresantan zbog porodičnih veza. Kompozitor Saša Milošević Mare, navodno je dva puta završio u Urgentnom centru zbog incidenta koji se dogodio u proteklu subotu uveče.

MARE ZAVRŠIO S RAZBIJENOM GLAVOM U HITNOJ! CELU NOĆ DIVLJAO PO BEOGRADU?! Kompozitor isekao ruku kad je pesnicom razbio ...

Kurir - 14.10.2019

Kompozitor i član žirija takmičenja "Nikad nije kasno" Saša Milošević Mare navodno je dva puta završio u Urgentnom centru zbog incidenta koji se dogodio u subotu uveče. Milošević u Luci Beograd pesnicom udario u staklo na čuvarskoj kućici.

POZNATI KOMPOZITOR celu noć DIVLJAO PO GRADU! Lomio stakla i BEŽAO IZ URGENTNOG CENTRA!

Informer - 14.10.2019

Saša Milošević Mare, poznati kompozitor i jedan od članova žirija muzičke emisije "Nikad nije kasno", u subotu ujutru je za samo nekoliko sati čak dva puta bio u Urgentnom centru! Saša Milošević Mare je najpre isekao ruku kada je u Luci Beograd iz čista mira pesnicom udario u ...

Policiji nije hteo da kaže šta se desilo

ALO - 14.10.2019

Odmah mu ukazana pomoć. Kompozitor i član žirija takmičenja "Nikad nije kasno" Saša Milošević Mare navodno je dva puta završio u Urgentnom centru zbog incidenta koji se dogodio u subotu uveče. Milošević u Luci Beograd pesnicom udario u staklo na čuvarskoj kućici.

MARE ZAVRŠIO S RAZBIJENOM GLAVOM NA URGENTNOM?! Kompozitor udario PESNICOM pa razbio staklo?!

Srbija Danas - 14.10.2019

Kompozitor i član žirija takmičenja "Nikad nije kasno" Saša Milošević Mare navodno je dva puta završio u Urgentnom centru zbog incidenta koji se dogodio u subotu uveče. Milošević u Luci Beograd pesnicom udario u staklo na čuvarskoj kućici.

MARE ZAVRŠIO U URGENTNOM S RAZBIJENOM GLAVOM I RASEČENOM RUKOM: Nije hteo da kaže policiji šta se desilo!

Espreso - 14.10.2019

Ovako je Saša Milošević Mare obeležio subotu uveče. Kompozitor i član žirija takmičenja "Nikad nije kasno" Saša Milošević Mare navodno je dva puta završio u Urgentnom centru zbog incidenta koji se dogodio u subotu uveče.

RAZBIO STAKLO, ISEKAO RUKU Saša Milošević Mare napravio incident, završio u Urgentnom, pa POBEGAO

Blic - 14.10.2019

Kompozitor Saša Milošević Mare navodno je dva puta završio u Urgentnom centru zbog incidenta koji se dogodio u subotu uveče. Saša Milošević Mare je, navodno, u subotu uveče napravio incident u Luci Beograd kada je pesnicom udario u staklo na čuvarskoj kućici, piše "Informer" .

Dva puta završio u Urgentnom: Mare zadobio povredu glave?!

Puls online - 14.10.2019

Kompozitor i član žirija "Nikad nije kasno" Saša Milošević Mare, navodno je 2 puta završio u Urgetnom centru nakog incidenta koji se dogodio u subotu, piše "Informer". Milošević u Luci Beograd pesnicom udario u staklo na čuvarskoj kućici.

ODBIO POLICIJI DA KAŽE ŠTA SE DESILO? Kompozitor Saša Milošević Mare divljao po Beogradu?! Pesnicom razbio staklo na ...

Pink - 14.10.2019

Odmah mu je ukazana pomoć. Kompozitor Saša Milošević Mare navodno je dva puta završio u Urgentnom centru zbog incidenta koji se dogodio u subotu uveče. Milošević je, navodno, u Luci Beograd pesnicom udario u staklo na čuvarskoj kućici.

Kompozitor divljao po gradu pa završio u Urgentnom: Saša Milošević pesničio staklo i razbio glavu

Novosti - 14.10.2019

Čuvar u Luci Beograd navodno u kasnim večernjim satima pozvao policiju zbog incidenta KOMPOZITOR i član žirija takmičenja "Nikad nije kasno" Saša Milošević Mare navodno je dva puta završio u Urgentnom centru zbog incidenta koji se dogodio u subotu uveče, piše Informer.

MARE JE 2 PUTA ZAVRŠIO U URGENTNOM! Rasekao je ruku i razbio glavu, a malo ko zna da je njegova žena ćerka poznatog ...

Kurir - 15.10.2019

Kompozitor Saša Milošević Mare , navodno je dva puta završio u Urgentnom centru zbog incidenta koji se dogodio u proteklu subotu uveče. Navodno, u subotu uveče napravio incident u Luci Beograd kada je pesnicom udario u staklo na čuvarskoj kućici, a kompozitor je tom prilikom ...