TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ZABRANJENA LJUBAV Ivanka Tramp imala aferu sa špijunom kojeg NJEN OTAC MRZI

Blic - 10.12.2019

Nekadašnji agent britanske obaveštajne služne MI6 Kristofer Stil imao je "ličnu vezu" sa Ivankom Tramp i poklonio joj je tkaninu sa tartan uzorkom njegove porodice iz Škotske, otkrio je dugoočekivani izveštaj generalnog inspektora američkog ministarstva pravde Majkla Horovica.

Bivši agent MI6 kog Tramp ne podnosi bio "veoma blizak" sa Ivankom: Izveštaj otkrio detalje

Telegraf - 10.12.2019

Kristofer Stil, bivši britanski obaveštajac o kom američki predsednik Donald Tramp i nema baš lepo mišljenje, bio je veoma blizak prijatelj Trampove ćerke Ivanke . Predsednik Tramp je navodno u nekoliko navrata napao bivšeg agenta MI-6 zbog uloge koju je on odigrao u optužbama u ...

"Ima grešaka, ali ne i dokaza o političkoj pristrasnosti FBI"

RTS - 09.12.2019

Generalni inspektor američkog Ministarstva pravde Majkl Horovic izjavio je da je pronašao brojne greške, ali da nema dokaza o političkoj pristranosti FBI kada je otvorio istragu o kontaktima između članova predsedničke kampanje Donalda Trampa i Rusije 2016.

"Ukupno 17 osnovnih i fundamentalnih grešaka FBI-ja"

B92 - 09.12.2019

Generalni inspektor američkog Ministarstva pravde Majkl Horovic izjavio je da je pronašao brojne greške, ali da nema dokaza o političkoj pristrasnosti FBI-ja. Izjava se odnosi na otvaranje istrage o kontaktima između članova predsedničke kampanje Donalda Trampa i Rusije 2016.

Ima grešaka, ali ne i dokaza o političkoj pristrasnosti FBI

Tanjug - 09.12.2019

Ima grešaka, ali ne i dokaza o političkoj pristrasnosti FBI Generalni inspektor američkog Ministarstva pravde Majkl Horovic izjavio je danas da je pronašao brojne greške, ali da nema dokaza o političkoj pristranosti FBI kada je otvorio istragu o kontaktima između članova ...

Inspektor američkog Ministarstva pravde: Ima grešaka, ali ne i dokaza o političkoj pristrasnosti FBI

Blic - 10.12.2019

Generalni inspektor američkog Ministarstva pravde Majkl Horovic izjavio je danas da je pronašao brojne greške, ali da nema dokaza o političkoj pristranosti FBI kada je otvorio istragu o kontaktima između članova predsedničke kampanje Donalda Trampa i Rusije 2016. godine.

TRAMP GA JE ZVAO PROPALI ŠPIJUN, A NIJE MOGAO DA ZABRANI ĆERKI DA GA VOLI: Sve o ljubavi Ivanke i britanskog agenta!

Kurir - 10.12.2019

U Horovicevom izveštaju Ivanka nije navedena po imenu, ali je njen identitet kasnije otkriven, piše "Gardijan". Kako se navodi, Stil je priznao da je posetio Ivanku u Trampovoj kuli i da je "prijateljstvo" sa njom trajalo nekoliko godina. Njihov odnos opisao je kao "lični".