TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

POZNATA PEVAČICA SE PORODILA U PETOJ DECENIJI! Ovo je prva fotografija BEBE, njenoj sreći nema kraja!

Pink - 09.10.2019

Muzička zvezda na svet je donela dečaka. Slavna australijska pevačica Natali Imbrulja rodila je prvo dete u 45. godini. Muzička zvezda je na svet donela dečaka koji je dobio ime Maks Valentajn Imbrulja . - Dobrodošao u moj svet.

Slavna pevačica rodila prvo dete u 44. godini: Ovom slikom sina oduševila Instagram! (FOTO)

Kurir - 09.10.2019

Natali Imbrulja rodila je svoje prvo dete u 44. godini putem vantelesne oplodnje uz pomoć anonimnog donora. Australijska pevačica koja se devedesetih proslavila hitom "Torn" je srećne vesti podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

NATALI IMBRULJA (44) POSTALA MAMA! Pevačica rodila sina (FOTO)

Informer - 09.10.2019

Poznata australijska pevačica Natali Imbrulja porodila se prvi put u 44. godini i na svet donela sina Maksa Valentina Pevačica je radosnu vest podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Ona je objavila fotografiju na kojoj drži ruku tek rođenog sina, a ispod ...

POZNATA PEVAČICA POSTALA MAJKA PRVI PUT U 44. GODINI: Zatrudnela je VANTELESNOM OPODNJOM i za sina odabrala ovo ...

Kurir - 09.10.2019

Pevačica Natali Imbrulja (44) postala je juče mama Maksa Valentina . Novopečena mama poželela je svom sinu dobrodošlicu na Instagramu, a čestitke su stizala sa svih strana. Natali je u julu ove godine saopštila da je u drugom stanju, a zatrudnela je vantelesnom opodnjom .

POSTALA MAJKA U 44. GODINI! Pevačica dobila sina veštačkom oplodnjom - toliko sam želela dete! (FOTO)

Srbija Danas - 09.10.2019

Pevačica Natali Imbrulja rodila je svoje prvo dete, sinčića kojem je dala ime Maks Valentajn. 44-ogodišnjakinja je srećnu vest objavila na Instagramu. "Dobrodošao na svet... Maks Valentajn Imbrulja. Srce mi je ogromno.

Poznata pevačica postala majka (FOTO)

Vesti Online - 09.10.2019

Natali je u julu ove godine saopštila da je u drugom stanju, a zatrudnela je vantelesnom opodnjom. Za svetsku muzičku zvezdu mnogi kažu da se „zamrzla u vremenu“. Ona se proslavila 1997. objavom singla „Torn“ koji je bio na njenom debitantskom albumu Left of the Middle.

BOLJE IKAD NEGO NIKAD: Poznata pevačica u petoj deceniji postala MAMA (FOTO)

Dnevno - 10.10.2019

Poznata australijska pevačica Natali Imbrulja porodila se prvi put u 44. godini i na svet donela sina Maksa Valentina. Pevačica je radosnu vest podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Ona je objavila fotografiju na kojoj drži ruku tek rođenog sina , a ispod ...