TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

HAOS ISPRED POPULARNE KAFANE U BEOGRADU! Izboden radnik obezbeđenja, NAPADAČ POBEGAO TAKSIJEM! Nakon hapšenja OTKRIVENO ...

Informer - 23.05.2020

Radnik obezbeđenja kafane "Tri šešira" Aleksandar J. (42) teško je povređen u tuči više osoba ispred restorana u Skadarskoj ulici. Prvi rezultati istrage ukazuju da je pre sukoba Aleksandar upozorio grupu gostiju da su bučni i preglasni.

DRAMA ISPRED BEOGRADSKE KAFANE: Opasan kriminalac IZBO NOŽEM radnika obezbeđenja!

Republika - 23.05.2020

Prvi rezultati istrage ukazuju da je pre sukoba Aleksandar upozorio grupu gostiju da su bučni i preglasni. Nakon toga usledila je opšta tuča i tom prilikom ispred ulaza u restoran, Aleksandar B. (47) je nožem napao Aleksandra J.

Užas ispred kafane u beogradu

ALO - 23.05.2020

Napadač pobegao. Radnik obezbeđenja jedne kafane u beogradskoj Skadarliji Aleksandar J. (42) teško je povređen u tuči više osoba ispred restorana u Skadarskoj ulici. Prvi rezultati istrage ukazuju da je pre sukoba Aleksandar upozorio grupu gostiju da su bučni i preglasni.

UŽAS U SKADARLIJI: Nožem uboli u grudi radnika obezbeđenja! HITNO GA ODVEZLI U URGENTNI!

Kurir - 23.05.2020

Radnik obezbeđenja jedne kafane u beogradskoj Skadarliji Aleksandar J. (42) teško je povređen u tuči više osoba ispred restorana u Skadarskoj ulici. Prvi rezultati istrage ukazuju da je pre sukoba Aleksandar upozorio grupu gostiju da su bučni i preglasni.