TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Žaklinine žute patike zbog kojih je Vučić dobio grč na inauguraciji

Nova - 30.07.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je juče da nije znao da se FBI bavi njegovom neverbalnom komunikacijom prema novinarki N1 Žaklini Tatalović, te da ima grč na licu otkako je video na svojoj inauguraciji 2017. godine.

FBI agent: Nisam znao ko je Vučić kad sam analizirao snimak

Nova - 30.07.2021

Svakog dana studenti i zaljubljenici u neverbalnu komunikaciju šalju mi fotografije ili snimke iz svih krajeva sveta. Ja ne slušam taj materijal, niti ih pitam o čemu se radi, kaže Džo Navaro, jedan od vodećih svetskih stručnjaka za neverbalnu komunikaciju.

Imam grč od Žakline Tatalović: Vučić objasnio zašto pravi grimase

Nova - 29.07.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da nije znao da se FBI bavi njegovom neverbalnom komunikacijom prema novinarki N1 Žaklini Tatalović, te da ima grč na licu otkako je video na svojoj inauguraciji. „Ako pogledate snimak, nikakav loš izraz lica nisam imao.

FBI agent nastavio da analizira urnebesne Vučićeve klipove

Nova - 29.07.2021

Džo Navaro, nekadašnji FBI agent i ekspert za neverbalnu komunikaciju, nastavio je da na Tviteru analizira predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji prilikom svog obraćanja javnosti pravi grimase, stiska ruke, uzdiše i koristi se mnogim drugim neverbalnim načinima komunikacije.

STISKA USNE, LOMI PRSTE... Ekspert FBI analizirao Vučića: "Vidim sedam znakova, to je školski...

Pravda - 29.07.2021

DŽo Navaro, nekadašnji FBI agent i ekspert za neverbalnu komunikaciju, nastavio je da na Tviteru analizira predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji prilikom svog obraćanja javnosti pravi grimase, stiska ruke, uzdiše i koristi se mnogim drugim neverbalnim načinima komunikacije.

Imam problema s facijalisom od kad sam ugledao Žaklinu kako se doterala za moju inauguraciju, TAJ GRČ JE OSTAO DO DANA ...

Informer - 29.07.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da nije znao da se FBI bavi njegovom neverbalnom komunikacijom prema novinarki N1 Ponosan sam što je Srbija izabrala saradnju u regionu i napredak! Vučić iz Skoplja: Moramo da radimo u našu korist da bismo živeli bolje! Ja ni ...

VUČIĆ O NOVINARKI N1 i FBI: Ostao mi grč kad sam Žaklinu video doteranu na mojoj inauguraciji, bila je najradosnija

Kurir - 29.07.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da nije znao da se FBI bavi njegovom neverbalnom komunikacjom prema novinarki N1. Vučić je, na pitanje da prokomentariše da se njegovom ponašanjem i neverbalnom komunikacijom bavio navodno i FBI, a vezano za reakciju na pitanje ...

"BILA JE NAJRADOSNIJA NA MOJOJ INAUGURACIJI": Vučićev odgovor na pitanje o Žaklini Tatalović (VIDEO)

Novosti - 29.07.2021

Vučić je, na pitanje da prokomentariše da se njegovom ponašanjem i neverbalnom komunikacijom bavio navodno bavio i FBI-a, a vezano za rekciju na pitanje novinarke N1 Žakline Tatalović. - Ako pogledate snimak nikakav loš odraz lica nisam imao.

VUČIĆEV ŠMEKERSKI ODGOVOR ŽAKLINI TATALOVIĆ I AGENTU FBI: "Moram priznati da nisam lep čovek..." (VIDEO)

Srbija Danas - 29.07.2021

Vučić je, na pitanje da prokomentariše da se njegovom ponašanjem i neverbalnom komunikacijom bavio navodno bavio i FBI-a, a vezano za rekciju na pitanje novinarke N1 Žakline Tatalović, rekao: - Ako pogledate snimak nikakav loš izraz lica nisam imao.

POGLEDAJTE KAKO JE VUČIĆ ŠMEKERSKI ODGOVORIO NA PITANJE O ŽAKLINI TATALOVIĆ I AGENTU FBI: Taj grč je ostao do dana ...

Pink - 29.07.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da nije znao da se FBI bavi njegovom neverbalnom komunikacijom prema novinarki N1. Na pitnaje novinara, tokom konferencije za medija u Skoplju, da prokomentariše spekulacije da FBI analizia njegovu neverbalnu komunikaciju ...

(VIDEO) Šmekerski odgovor VUČIĆA na pitanje o Žaklini Tatalović i agentu FBI: OSTAO MI GRČ NA LICU OD INAUGURACIJE!

Republika - 29.07.2021

Predsednik Vučić je, na pitanje da prokomentariše da se njegovom ponašanjem i neverbalnom komunikacijom bavio navodno i FBI-a, a vezano za reakciju na pitanje novinarke N1 Žakline ...

FBI agent analizira zašto se Vučić grčio kad mu je Žaklina postavila pitanje

Nova - 29.07.2021

Džo Navaro, nekadašnji FBI agent i ekspert za neverbalnu komunikaciju, podelio je na Tviteru video predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji se na nedavnoj konferenciji za medije grči od nelagodnosti kada čuje glas novinarke N1 Žakline Tatalović.