TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

U Beogradu pronađen 81 ilegalni migrant, svi sprovedeni u prihvatne centre

N1 - 29.07.2021

Pripadnici policije su tokom redovne akcije koja je sprovedena na teritoriji Beograda pronašli 81 ilegalnog migranta, a svi oni su sprovedeni u prihvatne centre, saopšteno je iz MUP-a.Akcija je sprovedena na Savskom vencu, u Starom gradu i Novom Beogradu.

POLICIJSKA AKCIJA U BEOGRADU: Priveden 81 ilegalni migrant na teritorijama tri prestoničke opštine! Svi sprovedeni u ...

Pink - 29.07.2021

Redovne kontrole će se nastaviti. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, tokom redovne akcije koja je sprovedena na teritoriji Beograda, pronašli su 81 ilegalnog migranta, koji su sprovedeni u prihvatne centre.

Policija u Beogradu pronašla 81 ilegalnog migranta

RTS - 29.07.2021

Policija u Beogradu, tokom redovne akcije, pronašla je 81 ilegalnog migranta koji su sprovedeni u prihvatne centre, saopštio je ...

Pronađen 81 ilegalni migrant u centru Beograda

Nova - 29.07.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, tokom redovne akcije koja je sprovedena na teritoriji Beograda, pronašli su 81 ilegalnog migranta, koji su sprovedeni u prihvatne centre. Akcija je sprovedena na Savskom vencu, Starom gradu i Novom Beogradu.

Policija pronašla 81 ilegalnog migranta u tri beogradske opštine: Sprovedeni u prihvatne centre

Telegraf - 29.07.2021

Pripadnici beogradske policije, tokom redovne akcije koja je sprovedena na teritoriji Beograda, pronašli su 81 ilegalnog migranta , koji su sprovedeni u prihvatne centre . Akcija je sprovedena na Savskom vencu, Starom gradu i Novom Beogradu Redovne kontrole kretanja i boravka ...

U Beogradu pronađen 81 ilegalni migrant, svi sprovedeni u prihvatne centre

B92 - 29.07.2021

Beograd -- Policija je na teritoriji Beograda pronašla 81 ilegalnog migranta, a svi oni su sprovedeni u prihvatne centre, saopšteno je danas iz MUP-a. Akcija je sprovedena na Savskom vencu, u Starom gradu i Novom Beogradu.

AKCIJA POLICIJE ŠIROM BEOGRADA: Pronađen 81 ilegalni migrant, sprovedeni u prihvatne centre

Kurir - 29.07.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, tokom redovne akcije koja je sprovedena na teritoriji Beograda, pronašli su 81 ilegalnog migranta, koji su sprovedeni u prihvatne centre. Akcija je sprovedena na Savskom vencu, Starom gradu i Novom Beogradu.

POLICIJA PRIVELA 81 MIGRANTA U BEOGRADU: Velika akcija u tri opštine, sprovedeni u prihvatne centre (FOTO)

Novosti - 29.07.2021

Akcija je sprovedena na Savskom vencu, Starom gradu i Novom Beogradu. Redovne kontrole kretanja i boravka migranata, od strane policijskih službenika, biće nastavljene i u narednom periodu, kako bi se očuvala bezbednost svih građana, kao i bezbednost samih ...

AKCIJA MUPA: Otkrivena 81 ilegalna migranta, upućeni u privatne centre

Espreso - 30.07.2021

"Redovne kontrole kretanja i boravka migranata, od strane policijskih službenika, biće nastavljene i u narednom periodu, kako bi se očuvala bezbednost svih gradjana, kao i bezbednost samih migranata", navodi se u saopštenju. BEOGRAD, 29. jula 2021.

PRONAĐEN 81 ILEGALNI MIGRANT Akcija sprovedena na Savskom Vencu, Starom Gradu i Novom Beogradu

Blic - 30.07.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, tokom redovne akcijekoja je sprovedena na teritoriji tri beogradske opštine, pronašli su 81 ilegalnog migranta, koji su potom sprovedeni u prihvatne centre.