TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Korkina: Korona je Božja kazna zbog napada na Rusiju

RTV - 26.03.2020

Bivša ruska gimnastičarka Svetlana Korkina izjavila je da je odlaganje Olimpijskih igara u Tokiju zbog pandemije virusa korona "božja kazna" za napade Zapada na ruske sportiste. "Ovo se sve dogodilo zbog napada na Rusiju i njene sportiste. Sve je ovo isprovocirano.

"Virus je božanska kazna za postupke protiv Rusije"

B92 - 26.03.2020

Bivša ruska gimnastičarka Svetlana Korkina dale je svoje "zanimljivo" viđenje pandemije koronavirusa. Dvostruka olimpijska šampionka u ritmičkoj gimnastici (1996. u Atlanti i 2000. u Sidneju) smatra da je ova epidemija "božanska kazna protiv Zapada za postupke protiv Rusije".

”Koronavirus i odlaganje Igara - Božja kazna za napad na Rusiju!”

RTS - 26.03.2020

Bivša ruska gimnastičarka Svetlana Korkina smatra da je odlaganje Olimpijskih igra u Tokiju za 2021. godinu zbog pandemije Kovida-19 "Božja kazna" za napade Zapada na ruske ...

Olimpijskoj pobjednici smije se cijeli svijet: Kakva teorija o koronavirusu

Avaz - 25.03.2020

Svjetlana Korkina, osvojila je zlatne medalje u gimnastici na Olimpijskim igrama u Atlanti i Sidneju, čak devet puta bila je prvakinja svijeta ova Ruskinja , ali očigledno joj logika nije baš jača strana. Danas 41-godišnja političarka i članica vladajuće Putinove stranke na svoj ...

VIŠESTRUKA OLIMPIJSKA ŠAMPIONKA GRMI: Korona je Božja kazna zbog napada na Ruse

Srbija Danas - 26.03.2020

Bivša ruska gimnastičarka Svetlana Korkina izjavila je da je odlaganje Olimpijskih igra u Tokiju zbog pandemije virusa korona "Božja kazna" za napade Zapada na ruske sportiste. - Ovo se sve dogodilo zbog napada na Rusiju i njene sportiste. Sve je ovo isprovocirano.

"Korona je Božja kazna zbog napada na Rusiju"

Republika - 26.03.2020

- Ovo se sve dogodilo zbog napada na Rusiju i njene sportiste. Sve je ovo isprovocirano. Ne kaže naša himna bez razloga da Bog čuva našu zemlju. To je jedna vrsta Božje kazne - rekla je Korkina za ruski list Sport ekspres.