TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Glavni grad Srbije u problemu: Opet gužve FOTO

B92 - 20.11.2023

Velike saobraćajne gužve zabeležene su širom Beograda, a na auto-putu u oba smera nastao je potpuni kolaps i trajao je sve do 19.30 časova. Velika kolona vozila protezala se do Plavog mosta, a veoma je bilo teško stići do Gazele.

TOTALNI KOLAPS NA GAZELI, VOZAČI IZBEGAVAJTE OVU DEONICU! Kolona ide čak do PLAVOG MOSTA, evo i zašto

Mondo - 20.11.2023

Totalni kolaps nastao je na Gazeli zbog nesreće koja se dogodila i blokirala put. Velika kolona vozila proteže se do Plavom mosta, a veoma teško je stići do Gazele. Prema prvim informacijama, kako prenosi Kurir, automobil je udario ogradu pored puta, posle čega je naletelo ...

HAOS NA AUTO PUTU, KOLONA OD GAZELE DO PLAVOG MOSTA: Smer ka Novom Beogradu skoro neprohodan zbog saobraćajne nesreće!

Kurir - 20.11.2023

Velike saobraćajne gužve večeras se stvaraju kod mosta Gazela zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila na auto-putu kod Hitne pomoći u smeru prema Novom Beogradu. Velika kolona vozila proteže se do Plavom mosta, a veoma teško je stići do Gazele.

GUŽVA, KOLAPS I HAOS NA ULICAMA BEOGRADA! Na ovim deonicama se ide milimetar po milimetar, naoružajte se strpljenjem! ...

Republika - 20.11.2023

U Beogradu i ovog ponedeljka ima gužvi na putevima. Na Gazeli se stvorila velika gužva, kao i na auto-putu na ulazu u grad, gde su se formirale velike kolone vozile. Gužva je i na Pančevačkom mostu, kao i na Plavom mostu.

JUTARNJI KOLAPS NA ULICAMA BEOGRADA Ovde se ide milimetar po milimetar, ovu ulicu obiđite ako možete

ALO - 20.11.2023

U Beogradu i ovog ponedeljka ima gužvi na putevima. Na Gazeli se stvorila velika gužva, kao i na auto-putu na ulazu u grad, gde su se formirale velike kolone vozile. Gužva je i na Pančevačkom mostu, kao i na Plavom mostu.

POTPUNI KOLAPS U BEOGRADU: Gužve na mostovima, saobraćaj jedva da funkcioniše

Novosti - 20.11.2023

Gužva je i na Pančevačkom mostu, kao i na Plavom mostu. Na Slaviji, Brankovom mostu i kroz sam centar grada nema zadržavanja, ali je Takovska ulica gotovo u potpunom kolapsu. Povećana frekventnost saobraćaja je i kod Skupštine, dok na Novom Beogradu nema gužvi.

Ponedeljak = kolaps FOTO

B92 - 20.11.2023

Beograd -- U Beogradu i ovog ponedeljka ima gužvi na putevima. Na Gazeli se stvorila velika gužva, kao i na auto-putu na ulazu u grad, gde su se formirale velike kolone vozile. Gužva je i na Pančevačkom mostu, kao i na Plavom mostu.

Beograd stoji FOTO

B92 - 20.11.2023

Velike saobraćajne gužve se stvaraju kod mosta Gazela zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila na auto-putu kod Hitne pomoći u smeru prema Novom Beogradu. Velika kolona vozila proteže se do Plavom mosta, a veoma teško je stići do Gazele.

VELIKA GUŽVA NA AUTO PUTU! KOLONA OD GAZELE DO PLAVOG MOSTA - Smer ka Novom Beogradu skoro neprohodan zbog saobraćajne ...

Pink - 20.11.2023

Velike saobraćajne gužve večeras se stvaraju kod mosta Gazela zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila na auto-putu kod Hitne pomoći u smeru prema Novom Beogradu. Velika kolona vozila proteže se do Plavog mosta, a veoma teško je stići do Gazele.