TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Država ili lekar – ko određuje starosnu granicu za vantelesnu oplodnju?

Nova - 14.07.2022

Mnogi parovi dobili su sinoć novu nadu da postanu roditelji. Predsednik Aleksandar Vučić je za danas najavio odluku vlade da će starosna granica za veštačku oplodnju o trošku države biti podignuta sa 43 na 45 godina. Šta tačno ta odluka znači – saznajemo u „Probudi se“.

Jadranka čeka i ne veruje Vučiću za vantelesnu: Ne smem da se radujem

Nova - 14.07.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će Vlada danas usvojiti odluku kojom će starosna granica za veštačku oplodnju o trošku države biti podignuta sa 43 na 45 godine. Ovo je najavljivano još pre dve godine, ali do sada ništa nije učinjeno.

35. GODINA JE PRESUDNA ZA ŽENE! Stručnjak za proces vantelesne oplodnje otkrio kada parovi TREBA DA POTRAŽE POMOĆ ...

Kurir - 14.07.2022

Sve je više parova koji ne mogu da se ostvare u ulozi roditelja . Reč je o broju od oko 15 do 18 odsto, koji muče muku da dobiju dete. Problem s kojim se suočavaju nije lak, posebno zbog mnogobrojnih pritisaka porodice i prijatelja koji stalno zapitkuju kada će beba.

Vlada danas odlučuje o produženju vantelesne o trošku države do 45. godina

RTV - 14.07.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će vlada danas na sednici usvojiti odluku da se vantelesna oplodnja o trošku države prihvata za žene, ne kao do sada do 43. već 45. godine. "To je velika vest za žene u našoj zemlji.

Vlada Srbije donosi odluku: Pomera se starosna granica za vantelesnu oplodnju o trošku države

B92 - 13.07.2022

Beograd -- Predsednik Srbije saopštio je večeras da Vlada donosi odluku da se vantelesna oplodnja prihvata za žene do 45 godina. "Vlada donosi odluku da se vantelesna oplodnja prihvata za žene ne do 43 nego do 45 godina", rekao je VUčić.

Starosna granica za vantelesnu oplodnju u Srbiji se pomera sa 43 na 45 godina

Danas - 13.07.2022

Vlada donosi odluku da se vantelesna oplodnja prihvata za žene do 45 godina, saopštio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić. „To nas košta 260 hiljada dinara, ovi osnovni pokušaji, pa izračunajte hiljade pokušaja, koliko je to miliona evra na godišnjem nivou“, naveo je ...

Vlada sutra produžava vantelesnu oplodnju o trošku države do 45. godine

Telegraf - 13.07.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će se starosna granica za žene koje idu na vantelesnu oplodnju o trošku države pomeriti na 45 godina. Vučić je naveo da 260 hiljada dinara iznose osnovni troškovi jednog procesa vantelesne oplodnje.

Vlada donosi odluku: Veštačka oplodnja za žene do 45 godina starosti

Nova - 13.07.2022

Vlada Srbije će doneti odluku da se vantelesna oplodnja prihvata za žene do 45 godina starosti, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. „To je vrlo važna vest za žene u našoj zemlji“, rekao je on, dodajući da taj zavat košta 260.000 po jednom pokušaju.

VAŽNA VEST ZA SVE PAROVE: Starosna granica za vantelesnu oplodnju se pomera sa 43 na 45 godina o trošku države

Kurir - 13.07.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je saopštio lepu vest za bračne parove koji ne mogu da imaju potomstvo. Naime, on je najavio da će starosna granica za žene koje idu na vantelesnu oplodnju o trošku države biti pomerena na 45 godina! - To nas košta 260 hiljada dinara, ...

VAŽNA VEST ZA SVE PAROVE: Pomerena starosna granica za vantelesnu oplodnju o trošku države

Novosti - 13.07.2022

On je najavio da će starosna granica za žene koje idu na vantelesnu oplodnju o trošku države da se pomeri na 45 godina! Predsednik je rekao da 260 hiljada dinara iznose osnovni troškovi jednog procesa vantelesne ...

PREDSEDNIK SAOPŠTIO SJAJNE VESTI ZA ŽENE: Vantelesna oplodnja se prihvata do 45 godina

Republika - 13.07.2022

– Doneli smo odluku da se vantelesna oplodnja prihvata ne za žene do 43 već za žene do 45 godina. Vlada će to sutra da usvoji – kazao je predsednik. Podsetimo, Vučić je u maju najavio nove mere za podsticanje nataliteta u Srbiji.

SVE O VANTELESNOJ OPLODNJI! Jedno je sigurno, nikada ne treba odustajati posle prvog puta ako je neuspešan, EVO I ...

Republika - 13.07.2022

Sve je više parova, ne samo u Srbiji već i u svetu, koji iz nekih razloga ne mogu da se ostvare u ulozi roditelja . Reč je o brojci od čak oko 15 do 18 odsto bračnih parova koji, prema poslednjim statističkim podacima, muče muku da dobiju dete .

Gošće N1 o VTO: Etiketirani smo i stigmatizovani, diskriminacija i iz porodice

N1 - 13.07.2022

Predsednica udruženja "Šansa za roditeljstvo" Dragana Krstić rekla je gostujući u Novom danu N1 da je, nakon što je Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) još martu povećao starosnu granicu za vantelesnu oplodnju o trošku fonda sa 43 na 45 godina, to bila povoljna vest ...

VUČIĆ SAOPŠTIO VAŽNE VESTI ZA LEPŠI POL Vantelesna oplodnja se prihvata za žene do 45 godina

ALO - 13.07.2022

Predsednik je u večerašnjem obraćanju saopštio jednu važnu vest. - Vlada donosi odluku da se vantelesna oplodnja prihvata za žene do 45 godina. - To nas košta 260 hiljada dinara, ovi osnovni pokušaji, pa izračunajte hiljade pokušaja, koliko je to miliona evra na godišnjem nivou.

VAŽNA VEST ZA SVE PAROVE KOJI BI ŽELELI DA IMAJU DECU: Pomerena starosna granica za vantelesnu oplodnju o trošku ...

Srbija Danas - 13.07.2022

Predsednik je u večerašnjem obraćanju saopštio jednu važnu vest. - Vlada donosi odluku da se vantelesna oplodnja prihvata za žene do 45 godina, to nas košta 260 hiljada dinara, ovi osnovni pokušaji, pa izračunajte hiljade pokušaja, koliko je to miliona evra na godišnjem nivou.

PALA BITNA OLDUKA: Starosna granica za žene koje idu na vantelesnu oplodnju o trošku države se pomera

Espreso - 13.07.2022

Do sada je starosna granica bila 43 godine Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će se starosna granica za žene koje idu na vantelesnu oplodnju o trošku države pomeriti na 45 godina. Vučić je naveo da 260 hiljada dinara iznose osnovni troškovi jednog procesa ...

Vlada Srbije u četvrtak donosi odluku – veštačka oplodnja za žene do 45 godina

N1 - 13.07.2022

Vlada Srbije će doneti odluku da se vantelesna oplodnja prihvata za žene do 45 godina starosti, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. „To je vrlo važna vest za žene u našoj zemlji“, rekao je on, dodajući da taj zavat košta 260.000 po jednom pokušaju.

VLADA SUTRA USVAJA ODLUKU! Vučić saopštio važnu vest parovima: Vantelesna oplodnja o trošku države za žene do 45 ...

Pink - 13.07.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je na TV Pink saopštio lepu vest za bračne parove koji ne mogu da imaju potomstvo. Naime, on je najavio da će starosna granica za žene koje idu na vantelesnu oplodnju o trošku države biti pomerena na 45 godina! Kako je istakao, Vlada će ...

ODLIČNA VEST ZA BUDUĆE MAJKE Vlada danas produžava vantelesnu o trošku države do 45. godine

ALO - 14.07.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će vlada danas na sednici usvojiti odluku da se vantelesna oplodnja o trošku države prihvata za žene, ne kao do sada do 43. već 45. godine. "To je velika vest za žene u našoj zemlji.

STRUČNJAK ZA PROCES VANTELESNE OPLODNJE OTKRIO KADA PAROVI TREBA DA POTRAŽE POMOĆ! Ova godina je presudna za žene

Informer - 14.07.2022

Dr Milan Perović, šef odseka za pripremu pacijenata za proces vantelesne oplodnje - GAK Narodni front Beograd otkrio je brojne činjenice kojih bi žene trebalo da budu svesne ako odluče da započnu ovaj postupak Sve je više parova koji ne mogu da se ostvare u ulozi roditelja.