TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

MEKREGOR POSLE OKTAGONA POČINJE NOVI BIZNIS! MMA borac kupuje DEONICE Seltika!

Informer - 10.05.2021

Irski borac Konor Mekgregor, razgovarao je sa Dermotom Dezmondom koji je glavni deoničar fudbalskog kluba Seltik o kupovini akcija tog tima On se oglasio na svom tviter nalogu: POIRIJE SIGURAN U POBEDU! Odustao sam od ŠKOLOVANJA! OVO MOŽE SAMO ON! Dao MILIONE i kupio lokal gde ...

Mekgregor razgovarao o kupovini deonica Seltika

Pink - 10.05.2021

Irski borac mešovitih borilačkih veština (MMA) Konor Mekgregor rekao je da je razgovarao sa glavnim deoničarem Seltika Dermotom Dezmondom o kupovini udela u tom škotskom fudbalskom klubu. "Razgovor je najpre bio vezan za Seltik, da kupim deonice od Dermota Dezmonda.

Nije Junajted nego Seltik: Konor Makgregor zaista razmišlja da kupi fudbalski klub

Mozzart Sport - 10.05.2021

Na početku superligaške krize, kada su navijači osuli rafalnu paljbu po vlasnicima engleskih klubova koji su želeli da uđu u nesuđeno takmičenje, megazvezda ultimat fajta Konor Makgregor izjavio je da je spreman da kupi Mančester Junajted od porodice Glejzer .

PROSLAVLJENI BORAC ULAZI U FUDBALSKE VODE: Hoće da kupi jednog od dva velikana!

Espreso - 10.05.2021

Magazin Forbs je prošlog meseca svrstao Mančester junajted na četvrto mesto liste najvrednijih fudbalskih klubova uz ukupnu vrednost od 4,2 milijare dolara Irski borac mešovitih borilačkih veština (MMA) Konor Mekgregor rekao je da je razgovarao sa glavnim deoničarem Seltika ...

Mekgregor razgovarao o kupovini dionica Seltika

Vijesti.me - 10.05.2021

Irski borac mješovitih borilačkih vještina (MMA) Konor Mekgregor rekao je da je razgovarao sa glavnim dioničarem Seltika Dermotom Dezmondom o kupovini udjela u tom škotskom fudbalskom klubu. "Razgovor je najprije bio vezan za Seltik, da kupim dionice od Dermota Dezmonda.

SLAVNI MMA BORAC ULAZI U SELTIK Mekgregor pregovara o kupovini deonica slavnog kluba!

Kurir - 10.05.2021

Irski borac mešovitih borilačkih veština (MMA) Konor Mekgregor rekao je da je razgovarao sa glavnim deoničarem Seltika Dermotom Dezmondom o kupovini udela u tom škotskom fudbalskom klubu. " Razgovor je najpre bio vezan za Seltik, da kupim deonice od Dermota Dezmonda.

Mekgregor pregovara o kupovini Seltika, želi i deo Junajteda

Nova - 10.05.2021

Irski borac mešovitih borilačkih veština (MMA) Konor Mekgregor rekao je da je razgovarao sa glavnim deoničarem Seltika Dermotom Dezmondom o kupovini udela u tom škotskom fudbalskom klubu. „Razgovor je najpre bio vezan za Seltik, da kupim deonice od Dermota Dezmonda.

IMA SE, MOŽE SE: Mekgregor kupuje bivšeg šampiona Evrope!

Srbija Danas - 10.05.2021

Legendarni Irski MMA borac Konor Mekgregor uskoro bi mogao da postane jedan od vlasnika čuvenog evropskog fudbalskog velikana Seltika. Mekgregor je otkrio da je razgovarao sa glavnim deoničarem Seltika Dermotom Dezmondom o kupovini udela u škotskom fudbalskom klubu.

Konor Mekgregor razgovarao o kupovini Seltika

B92 - 10.05.2021

Irski MMA borac Konor Mekgregor rekao je da je razgovarao sa glavnim deoničarem Seltika Dermotom Dezmondom o kupovini udela u tom škotskom fudbalskom klubu. " Razgovor je najpre bio vezan za Seltik, da kupim deonice od Dermota Dezmonda.